Tomáš Matonoha si při natáčení podpálil ofinu. Martin Zounar musel kolegu hasit

Tomáš Matonoha hoří - Bonus z natáčení pořadu Hubne celá vesnice

Bonus ze zákulisí natáčení dokureality o hubnutí dvou vesnic vypadá jako vtipně napsaná scéna, jak si Tomáš Matonoha chtěl zavzpomínat na tábornická léta. Spolu s Martinem Zounarem se nejprve dobře baví hrátkami se škrtadlem. Pak ale přeskočí jiskra o něco dál a oheň je na hlavě. Doslova.

Herec Tomáš Matonoha, známý například ze seriálů Vinaři nebo Pálava, nyní coby patron jednoho z týmů původní české dokureality, v níž hubnou dvě vesnice, často sám přiloží ruku k dílu. Tu si chce vyzkoušet obtížnost plnění úkolu, tu je k pomoci přímo vyzván. Ne všechny jeho kousky se ale ve finále dostanou i na televizní obrazovky. Bonusové video od produkce pořadu ukazuje více.

„Hlavně nepodpalte mě,“ přeje si s úsměvem na tváři Zora Jandová, když vidí, s jakým nadšením se její parťáci, Tomáš Matonoha a Martin Zounar, chopili podpalování. Moc se jim nedaří. Škrtají jako o život, Martin Zounar se posilní žvýkačkou a akci proloží vtipnou historkou ze života. Zora s Tomášem se dál pokoušejí zažehnout ohýnek. „Hele, já už hořím,“ zaraduje se záhy Zora a ukazuje svůj plápolající plamínek. Tomáš Matonoha, který tak úspěšný dosud není, jde na podpalování s promyšlenou taktikou. „Uděláme si domeček…“ chrání v dlaních jiskry před větrem a přiblíží se k chomáči dřevěných hoblin.

Čtěte více k tématu: Nejničivější požár v dějinách nutil lidi k hrůzným činům. Proč ho obklopují konspirační teorie?

„Ty vole, tys to zapálil. Počkej! Neblbni,“ zbystří na to okamžitě Martin Zounar. Tomáš je ale rychlejší. Snaží se ohýnek rychle sfouknout. Čím více do něho fouká, tím je však silnější. Plameny už olizují hercovu ofinu. „Ještě že tady máme hasiče,“ chlácholí se mistři podpalu. Nelžou, příběhy obyčejných lidí v pořadu Hubne celá vesnice, jenž můžete sledovat v pondělí ve 21:30 na Prima nebo na prima+, skutečně reprezentují dobrovolní hasiči, kteří jsou ve velké většině případů srdcem české vesnice. Tomáš Matonoha ale zdaleka není sám, komu se v práci podařilo vzplanout. Podobnou historku má i hvězda lechtivých filmů Isabella De Laa. Přečtete si, jak ona popsala bizarní pracovní úraz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.