Celebrity

24. září 2024 06:57

Josef Šťastna

Tomáš Vartecký se oženil. Hudebník si po krátké známosti vzal partnerku Martinu

Hudebník Tomáš Vartecký (54) se rozhodl vstoupit do svazku manželského. Svatba se konala pouhé dva měsíce po rozchodu se zpěvačkou Annou K.

Zdálo se, že Tomáš Vartecký prožije podzim života s Annou K. Jenže všechno je jinak, přišel dramatický rozchod, muzikant se zamiloval do nové partnerky, kterou si po krátké známosti vzal. Podle deníku Blesk veselka proběhla o víkendu.

Svatba proběhla v Mečově na Náchodsku. Zpěvačka Anna K. se o konání veselky dozvěděla od novinářů. Zdá se, že dvojice na veselku poměrně spěchala. Přitom ještě nedávno Vartecký plánoval svatbu s Annou K. Ta o přípravách veselky mluvila třeba v Show Jana Krause.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bitka před domem Agáty Hanychové. Pustili se do sebe Soukup a Dopita

"Zasnoubili se asi dva týdny poté, co se poznali. Tomáš si chtěl Martinu vzít, co nejdříve to půjde. Martina měla v tu dobu dokonce ještě přítele, Měla ho i poté, co se už zasnoubila s Varteckým. Teď už je to tedy konečně expřítel," uvedl zdroj deníku Blesk s tím, že nevěsta si na svatbu oblékla dlouhé černé šaty z konfekce a tenisky. Ženich měl kožené kalhoty a černou košili.

Sdílejte článek
Štítky rodina společnost manželství svatba celebrity okres Náchod Anna K Blesk Tomáš Vartecký společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.