Jak se má Tomáš Vartecký s partnerkou? Má rád můj chleba a večer hrajeme hry, napsala

Rozchod zpěvačky Anny K. a hudebníka Tomáše Varteckého po 27 letech některé jejich fanoušky hluboce zasáhl, měli je totiž za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Kytarista už navíc stihl představit na sociálních sítích svou novou partnerku Martinu, která si teď jeho profil „půjčuje“, aby popisovala, co dělají a jak se jim daří.

Zpěvačka Anna K. si po oznámení rozchodu s kytaristou Tomášem Varteckým prošla i zdravotními potížemi a musela zrušit pár koncertů. Fanoušci tak nabyli dojmu, že ji těžké období semlelo a bylo by na místě, aby se Vartecký s novou partnerkou drželi zpátky, aspoň co se týče zveřejňování jejich společného štěstí.

Čtěte také: Kytarista Vartecký se pochlubil fotkou nové přítelkyně. Anna K. mu poslala emotivní vzkaz

„Neupírám nikomu právo na štěstí, ale není tohle trochu zbytečný? Očůrávat patník už není potřeba. Ono to tak jako dost bolí tu druhou stranu. Trocha empatie by byla myslím na místě,“ napsala jedna z žen k příspěvku na profilu Varteckého, kde jeho Martinka popisuje, jak vypadá jejich běžný den.

Sledující na Instagramu si také nejprve nebyli jistí, zda příspěvky pochází z pera Tomáše nebo Martiny, ale po přečtení několika vět je vše jasné. „Něco z Tomášova života. Nejraději snídá vývar nebo vajíčka v jakékoliv úpravě. Můj chleba a mátový čaj. Dále je Tomášův pravidelný dopolední rituál a jeho nejoblíbenější hobby cyklistika a plavání. Má dvě Colnaga z roku 1974 a 2004, obě ze závodu Giro, a pak horáka. Denně dává minimálně 20 kilometrů,“ napsala Martina jménem Tomáše na jeho profilu. Přidala fotku, jak Vartecký jede na kole, která vypadá jak záběr prchajícího z průmyslové kamery, což poznamenal jeden z komentujících.

Čtěte také: Detaily rozchodu Varteckého a Anny K.: S novou partnerkou se hudebník seznámil v hotelu

„Je to z našeho střešního okna,“ vysvětlil Tomáš (nebo Martina?). A dále v příspěvku popsali, co Tomáš nejradši mlsá a jak spolu tráví volné večery.

Po návratu z kola si dá Tomáš vývar a relaxuje u televize nebo sociálních sítí, případně vyřizuje maily a řeší práci. „K večeru hrajeme badminton, náš rekord je 114 výměn na jeden zátah a někdy to spojíme s grilováním, hrajeme karty, Člověče nezlob se, pexeso nebo kvarteto. Mezi tím vším uzobává cokoliv a nejlépe křupky, ovoce, sýry,“ popsala Martina a v dalším příspěvku pak sdílela i fotku rychlé večeře ve formě obloženého talíře, kterou si spolu rádi dávají.

O nevěru prý nešlo

Za rozpadem vztahu Anny K. a Tomáše Varteckého ovšem nestála nevěra, jak mnohé v první chvíli napadlo. Exsnoubenec bývalé zpěvačky, který před ní během minulých Vánoc konečně poklekl a požádal ji o ruku, ve svém vyjádření uvedl věci na pravou míru a fanoušky ujistil, že s Annou K. netvoří pár už od února 2024 a s Martinou Virák-Lipnicki se poznal až v dubnu.

Podívejte se také, co prozradila před časem Anna K. v 7 pádech Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky životní styl Instagram vztah celebrity Anna K Tomáš Vartecký společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.