Celebrity

11. srpna 2024 07:00

Kisa Císařová

Top 7 sexy sportovců olympiády: Tihle krasavci ohromili svět nejen svými výkony

Probojovat se na přední příčky historických tabulek a za své výkony pak dostat medaile. To je primární snahou všech sportovců, kteří se z celého světa sjíždějí, aby reprezentovali své země na olympijských hrách. Jak by to ale dopadlo, kdyby se cenné kovy rozdávaly za charisma a přitažlivost sportem zocelených těl? My v redakci máme své tipy na muže, kteří nás okouzlili nejen dosaženými metry a vteřinami během svých závodů.

1. Anthony Ammirati (21)

Jak bychom vůbec mohli začít někým jiným než tímhle tyčkařem z Francie?! Jeho skok se totiž stal virálním momentem letošních her, a to ne proto, že pokořil na první pokus rekordní výšku. Pokud jste jedni z posledních lidí na planetě Zemi, kteří to nezaznamenali, francouzský závodník se stal okamžitě celosvětovou senzací, když velmi originálním způsobem shodil laťku, kterou se snažil v letu překonat. A to svým mužstvím. Ano, čtete správně. Že je dobře vybaven nejen technikou odrazu, se tak rázem ve zpomalených a přiblížených záběrech přesvědčil celý svět. Ovšem nutno podotknout, že nejen ona jistá partie, i zbytek mladého Francouze je velmi atraktivní.

Čtěte také: Nebinární Raven soutěží v kategorii žen. Koulařka na OH šokovala maskou

2. Thomas Ceccon (23)

Svět sportu ohromil svými výkony v olympijském bazénu, mnoho žen a dívek pak tenhle plavec z jihu Evropy jistě okouzlil nejen vyrýsovanou figurou, ale také rozcuchem hustých černých vlasů a pohledem pro Itala poměrně netypicky světlých očí. V téhle kombinaci modrozelené by se ráda topila nejedna nadšená fanynka.

3. Noah Lyles (27)

Tenhle americký sprinter je něco pro dámy, které preferují nespoutaný výbuch energie. Jakmile přijde na závody, věnuje jim veškeré potřebné soustředění. Po pro něj velmi často vítězných koncích ale přichází na řadu nejrůznější legrácky doprovázené třeba i vyplazeným jazykem. Aby ho během závodění nerozptylovala, svou bujnou kštici má Američan afroamerického původu zkrocenou do zajímavě tvarovaných copánků zapletených těsně u hlavy.

4. Gabriel Medina (30)

Na dobré vlně proplul letošní olympiádou tenhle surfař z Brazílie. Urostlý černovlasý sportovec s přitažlivou tváří, které dodává mužnost černá bradka a knírek, přesně naplňuje představu exotického krasavce z Latinské Ameriky. Kompletně potetované paže mu pak dodávají šmrnc rebelství. To koneckonců temperamentní Brazilec podporuje svým širokým bezstarostným úsměvem a typickým gestem zaťaté pěsti se zvednutým palcem a malíčkem.

Konec cestování, vracíme se zpátky domů. Jdeme se podívat na to, jak přitažliví a charismatičtí muži letos reprezentovali naši zemi. Celý svět tak mohl u některých objevit, u jiných si potvrdit, jak nejen šikovné, ale i krásné muže máme v české výbavě, promiňte, výpravě.

5. Petr Fuksa (25) a 6. Martin Fuksa (31)

Bratři, jak se patří. Chtělo by se říct při pohledu na tyhle ramenaté krasavce. Tihle bráchové umějí nejen táhnout za jeden provaz. Když chtějí, dokážou rozpohybovat společnou kánoi tak rychle, že je neomylně a bleskurychle nese k cíli. Oba kanoisté, hnědooký Martin i modrooký Petr, mají díky své disciplíně namakané horní poloviny těla a leckterá fanynka by se od jednoho či druhého určitě ráda nechala nosit v mužné náruči.

Kanoista Fuksa vybojoval v Paříži zlato:

7. Jakub Vadlejch (33)

Bronzová medaile mu sice unikla, a to o pouhopouhé čtyři centimetry, v očích mnohých žen a dívek je ale tenhle oštěpař dozajista vítězem. Se svými blond vlasy moderně zkrácenými po stranách, precizně střiženým vousem a samozřejmě ukázkovou postavou profesionálního atleta je tenhle český sportovec právem ve výběru těch nej sexy mužů letošní olympiády.

Schválně. Kdo je váš vítěz, dámy?

Jakému ze 7 olympijských krasavců dáte svůj hlas?

Sdílejte článek
Štítky Olympijské hry sport Martin Fuksa Petr Fuksa sportovní událost sexy chlapi Anthony Ammirati Thomas Ceccon Gabriel Medina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.