Celebrity

25. července 2024 10:42

Vanesa Havlíková

Tradiční letní party u Petra Jandy: Na havajskou show dorazil Nagy, Pirk i Panenka

Ani letos nechyběla již každoroční tradice v podobě zahradní party u zpěváka ze skupiny Olympic Petra Jandy (82). Slavnost se tentokrát nesla v havajském stylu a nenechala si ji ujít celá řada slavných osobností. Jak se s takovým dress codem popasovali přítomní hosté?

Rockový zpěvák a frontman kapely Olympic je už za ty roky letními oslavami u sebe na zahradě proslulý. Každoročně přijde s originálním nápadem, jak pozvané hosty proměnit v nápaditě oblečené osobnosti. Dress code byl pro letošní rok jasný: Havaj. Podívejte se na pestrobarevné outfity přítomných hostů.

Čtěte také: Petr Janda uspořádal tradiční letní party. Kdo si puntíkatou show nenechal ujít?

Havaj u Petra Jandy na zahradě

Již 36. ročník tradiční garden party uspořádal Petr Janda jako vždy u sebe na zahradě a spojil ji i s oslavou svých jarních narozenin. Party se tentokrát nesla v havajském stylu a téměř všichni dress code dodrželi.

Strakatých košil, havajských věnců a barevných sukní bylo k vidění tolik, že z toho oči přecházely. Jeden z nejpovedenějších outfitů vynesl Jan Pirk s manželkou. Profesorovi nechyběla sukně z rákosu, zelená košile s motivy květin, modrý havajský věnec kolem krku ani slaměný klobouk s barevnými květy na hlavě.

Čtěte také: Petr Janda se s bratrem Slávkem rozhádal kvůli dědictví. Odpustit mu nedokážu, říká

Do havajského stylu se samozřejmě zahalil také samotný hostitel. Petr Janda oblékl tyrkysově modrou košili, na níž byly motivy barevných květin, doplnil ji o modré džíny a tenisky. Podobnou košili oblékl také legendární fotbalista Antonín Panenka, který outfit doladil stejně jako Janda havajským věncem a navíc ještě doutníkem.

Pestrobarevná Jandová, Doležalová i Řehořková

Dress code dále vyladily také přítomné dámy. Bývalá manželka hudebníka vynesla pestrobarevné šaty, které stejně jako současná manželka Jandy, Alice, doplnila o čelenku z květin a věnec okolo krku. Velmi to slušelo také dcerám Petra Jandy. Zahradní party si jako každý rok nenechala ujít nejstarší Marta, ale tentokrát dorazily i dcery Anežka a Rosalie.

Přestože většina pozvaných dress code dodržela, našli se i tací, kteří si s výběrem outfitu hlavu příliš nedělali. Jedním z nich byl také slovenský zpěvák a skladatel Peter Nagy. Ten na akci dorazil ve světlých kalhotách a košili, kterou doplnil o vestu a klobouk, bez kterého neudělá ani krok. Ani malíř Kristián Kodet dress code nedodržel. Ten zůstal věrný svému stylu a přišel v obleku.

Podívejte se na rozhovor s Petrem Jandou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.