Celebrity

18. července 2024 16:00

Vanesa Havlíková

Letní festivalová móda: Odvážná Burešová, Lounová se sladila s dcerou do červené

S létem si mnozí spojí nejen období dovolených, ale také letních festivalů. V zábavním parku Šikland na Vysočině se o víkendu potkalo mnoho známých osobností, nejen z televize Prima. Podívejte se, kdo ze slavných si festival nenechal ujít a jak to komu slušelo.

Zábavní areál Šikland u Zvole na Bystřicku má za sebou další ročník velkého rodinného festivalu BLUE STYLE PRIMA FEST. Jako každý rok byl program velmi nabitý a ukázalo se na něm spousta známých tváří.

Čtěte také: Móda na festivalu Beats for Love: Biasiol a Mališová vynesly proklatě sexy outfity

Burešová vsadila na vysoký rozparek, Decastelo na černobílou

Festival si nenechala ujít jedna z hlavních tváří televize Prima, herečka Eva Burešová (30), která na akci společně se svou kapelou zazpívala. Dvojnásobná maminka při vystoupení ukázala, jak jí to zpívá, ale také jak skvěle vypadá. Tentokrát vsadila na odvážnější outfit.

Eva vynesla světle hnědý saténový top a černou sukni s vysokým rozparkem. Outfit doplnila o sandálky na vysoké platformě v béžové barvě a saténový šátek s koňskými motivy a trochu se tím tak přiblížila ke kovbojskému outfitu, který vynesla na stejnou akci minulý rok. Eva brzy zasedne v porotě soutěže Česko Slovensko má talent, i tam určitě předvede mnoho módních kousků. Naposledy se ukázala v odvážných leopardích šatech.

Další tvář Primy, kterou můžete znát například ze seriálu Slunečná, Eva Decastelo, myslela především na pohodlí. Vynesla volné letní šaty s pruhy, které doplnila o džínovou bundičku a červené sandálky. Během akce se poté stihla i převléknout. Druhým outfitem byly opět šaty, tentokrát krátké bílé s dlouhými rukávy, které doplnila černým koženým páskem.

Olga Lounová se sladila s dcerkou

Zcela nepřehlédnutelná byla na festivalu bezpochyby zpěvačka Olga Lounová. Nejen díky výrazné červené barvě, kterou na akci oblékla, ale především kvůli svému doprovodu, konkrétně malé dcerce Arianne, s kterou se perfektně sladila.

Olga se svou dcerou vsadila na červenou barvu, která je symbolem vášně a síly. Patří k univerzálním barvám, které se hodí jak pro formální, tak pro neformální příležitosti. Zpěvačka zvolila minišaty balonového střihu, které doplnila stejně jako Decastelo o černý pásek. Na nohy poté obula bílé tenisky s barevnými vzory. Dceru pak oblékla do červených šatiček, které doplnila o růžové legíny. Na další známé tváře, které si nenechaly ujít letní festival na Vysočině, se můžete podívat v galerii v úvodu článku.

Podívejte se na módu z finále soutěže Hledáme Playmate 2024:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.