Celebrity

14. července 2022 14:20

Vanesa Havlíková

Petr Janda uspořádal tradiční letní party. Kdo si puntíkatou show nenechal ujít?

Již každoroční tradice v podobě zahradní party u zpěváka ze skupiny Olympic Petra Jandy (80) ani tento rok nechyběla. Tentokrát se večírek nesl ve stylu puntíků. Na první pohled jednoduchý úkol. Jak se ale s takovým zadáním popasovali všichni pozvaní hosté?

Rockový zpěvák je už za ty roky letními oslavami u sebe na zahradě proslulý. Každoročně přijde s originálním nápadem, jak pozvané hosty proměnit v nápaditě oblečené. A dress code pro letošek byl jednoduchý, stačilo si na sebe vzít aspoň kousek oděvu s puntíky a tematický outfit byl na světě.

Na květnové oslavě svých osmdesátin dostal Petr Janda speciální dárek:

Puntikovaný nápad manželky

Už 34. ročník tradiční garden party uspořádal Petr Janda jako vždy u sebe na zahradě. Po dlouhém období pandemie, která společenským akcím příliš nepřála, si letos konečně mohl zpěvák s rodinou a hosty užít zahradní večírek zcela bez omezení. O téma celé akce se postarala Petrova manželka Alice (40). „Ten nápad byl mojí manželky Alice. Loni bylo téma naruby, to bylo taky jednodušší než třeba kovbojové a indiáni, což by mohlo někoho od návštěvy odradit,“ řekl pro Super.cz Petr Janda.

Vlastnoručně vyzdobený outfit

Pro dámy téma puntíků nebylo nijak složité, stačilo si vzít puntíkované šaty nebo halenku a dodržený dress code byl na světě. Pro pány to už ale tak jednoduchý úkol být nemusel. Legendární frontman skupiny Olympic zvolil opravdu originální způsob a svou košili si vyzdobil sám. „Koupil jsem si sprej na textil, vyrobil si šablonu a nastříkal si to,“ pochlubil se webu Super.cz.

Petr Janda slaví kulatiny už od jara. Nejen své vlastní osmdesátiny, které oslavil velkolepě a příprava na ně byla dlouhá a pro zpěváka tajná, ale i šedesátku kapely Olympic, s níž naplánoval turné koncertů, které vyvrcholí na konci listopadu v pražské Lucerně. Na to, jak se na puntíkatou oslavu oblékl on, jeho rodina i hosté, se podívejte v naší fotogalerii.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.