Celebrity

12. listopadu 2023 07:30

Tomáš Durčák

Trenér může být pyšný. Manželka Jana Železného má špičkovou atletickou postavu

Manželé Jan a Andrea Železní letos na podzim oslavili již čtyři roky od své svatby, která se v roce 2019 uskutečnila na nymburském atletickém stadionu. Legendární oštěpař si vzal svou o 27 let mladší svěřenkyni, na jejímž vypracovaném těle je i dnes stále vidět, že trénuje pod dohledem špičkového trenéra.

Andrea Železná se svým manželem Janem sdílí i největší životní vášeň – atletickou disciplínu v hodu oštěpem. Právě oštěp oba svedl dohromady a dal základ milostnému vzplanutí mezi legendárním oštěpařem v atletickém důchodu a jeho mladé, nadějné svěřenkyni. Železný byl odjakživa znám svou přísnou tréninkovou disciplínou a na první pohled je jasné, že jako trenér nešetří ani svou mladou manželku.

Oštěpařská disciplína patří k technicky nesmírně náročným sportům, kde samotná fyzická kondice a zejména dostatečná síla v rukou a ramenou nestačí. Andrea se však i tak může vždy spolehnout na do posledního detailu vypiplanou fyzičku, díky níž má perfektně vypadající postavu. Široká, vypracovaná ramena samozřejmě doplňuje „pekáč buchet“ na břiše, který jasně dokazuje, že mladá oštěpařka si umí striktně hlídat i stravu.

Anebo ji za ní hlídá nekompromisní trenér a manžel v jedné osobě. Manželé se zrovna nyní pochlubili také čerstvým společným snímkem z letošního vyhlášení ankety Atlet roku, na nějž vyrazili ruku v ruce. Andrea zde rozhodně ukázala, že kromě skvělé atletické postavy dokáže zazářit i na poli elegance při společenských událostech.

Jan Železný je ženatý již podruhé, jeho první manželství vydrželo celkem 20 let a má z něj syna Jana a dceru Kateřinu. Posléze měl řadu let vážný vztah s Barborou Výbornou, který ovšem manželstvím neskončil, byť spolu pár měl dvě dcery.

Před rokem svou úspěšnou oštěpařskou kariéru ukončila také Barbora Špotáková, další Železného svěřenkyně:

Sdílejte článek
Štítky rodina manželství manželé trenér postava fyzička Jan Železný oštěpař oštěpařka Atlet roku Andrea Železná svěřenkyně

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.