Tři nejšťastnější znamení. Komu budou hvězdy v lednu 2023 přát nejvíce?

V lednu 2023 některým z nás astrologické nebe nadělí pořádnou dávku štěstí. Planeta Jupiter vstoupila znovu do znamení Berana, Slunce se bude pohybovat pracovitým Kozorohem a originálním znamením Vodnáře. Prožijeme i první letošní úplněk. Lze očekávat několik významných změn, které pozitivně zasáhnou tři znamení zvěrokruhu. Je to vaše mezi nimi?

Beran

S návratem Jupitera do znamení Berana se všem zrozencům tohoto znamení vrátila touha bojovat o své vlastní štěstí, svá práva a nezpochybnitelné místo na slunci. Znovu se ocitli na startovní čáře a mohou zkusit své štěstí i v záležitostech, které považovali za prohrané. Berani se mohou obzvláště těšit na druhou polovinu ledna, kdy jim osud ukáže správný směr jejich cesty ke spokojenosti.

Po celý leden se mohou radovat z přílivu energie, mohou si zlepšit své zdraví a fyzickou kondici. Otevře se před nimi i skvělý prostor pro plnou a odvážnou lásku. Nic nebude bránit jejich velkým citům.

  • Jejich nejlepší dny: 4. 1., 24. 1., 25. 1., 31. 1.

Co mohou naučit druhé:  Nedělej druhým, co nechceš, aby dělali tobě.

Býk

Lepší dny znamení Býka čekají až v druhé polovině roku, přesto leden pro ně patří mezi šťastné měsíce. Hvězdné nebe jim nabídne schopnost projevit svoji autoritu originálním způsobem. Naplno bude fungovat jejich intuice, vyniknou silou vůle a budou ochotní experimentovat v nových oblastech. Stanou se průkopníky nových idejí, mohou ve svém okolí vyvolat i revoluci. Pokud studují, bude jim přát štěstí u zkoušek, jejich hlava pojme enormní množství informací.

I když Býky obvykle vnímáme jako velké konzervativce, v lednu budou těmi, kteří budou přicházet s inovativními řešeními, novými myšlenkami a posouvat kolo dějin zase o kousek dále.

  • Jejich nejlepší dny: 6. 1., 8. 1., 9. 1., 29. 1., 30. 1.

Co mohou naučit druhé: Kdo mnoho mluví, zřídka uskuteční svá slova.

Vodnář

Hned zkraje ledna planeta lásky a krásy Venuše vstoupí do jejich znamení a přinese nejen Vodnářům velké uvolnění v milostných citech. Štěstí, optimismus, družnost i veselost vstoupí do jejich partnerského života. V manželských a rodinných záležitostech zavládne soulad a porozumění. Dostaví se i značná chuť na sex a zahojí se staré citové rány. Ke konci měsíce mohou Vodnáři očekávat i nabídku k sňatku.

Vodnáři se dva půl roku potýkali s vlivem planety překážek Saturnu, která především jim ukázala cenu svobody. Vodnáře z podstaty jejich naturelu nejvíce ze všech trápila všechna omezení, která nás provázela od začátku roku 2020. Blíží se však okamžik, kdy se konečně jeho působení zbaví a svobodně se nadechnou. Leden roku 2023 je takovou malou ochutnávkou dnů příštích.

  • Jejich nejlepší dny: 5. 1., 9. 1., 12. 1., 22. 1., 24. 1., 25. 1.

Co mohou naučit druhé: Jsi tím, o čem jsi přemýšlel.

Jedno znamení navíc

Na lednovém nebi je výrazně pěkně postavená planeta Neptun a ta je vládcem znamení Ryb. Dá se tedy předpokládat, že i Ryby v lednu potká štěstí, a to duchovního charakteru. Vesmír se otevírá a nabízí nové myšlenky a ideje, které intuitivní Ryby dokážou skvěle „navnímat“. Může se jim velmi dařit v umělecké tvorbě, zejména v hudbě. Mohou léčit své zraněné duše i duše ostatních.

Astrologická zajímavost: Děti, které se narodí v lednu 2023, mohou měnit svět. Mohou být mezi nimi významní myslitelé, umělci i duchovní vůdci.

Auru měsíce ledna si můžete poslechnout ZDE:

Další horoskopy na leden 2023:

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.