Horoskop lásky na leden 2023. Blíženci se bláznivě zamilují, Panna na dovolené usmíří

Láska v lednu 2023. Podle mariášových karet se Blíženci bláznivě zamilují, Beran si musí dávat pozor na zbytečná nedorozumění a Kozoroh by se mohl seznámit s někým novým a zajímavým. Jak na tom v lednu s láskou bude vaše znamení zvěrokruhu?

Beran

V lednu vás ve vztazích čekají vzestupy i pády, jednou budete nahoře, jednou dole. Hned v prvních dnech měsíce se s partnerem budete zaobírat vaší společnou budoucností a plánovat příští dny. Zpočátku se shodnete, ale koncem měsíce se objeví rozepře a dojde k dohadům. Dávejte si pozor na zbytečná nedorozumění a raději si vše hned vyříkejte.

Býk

Už delší čas si s vámi chce partner popovídat o vašem vztahu a říct věci, kterým se ve vzájemné komunikaci stále vyhýbáte. Protože byly svátky, nechtěl se pouštět do složitých debat a diskusi odložil. V lednu ale očekávejte jeho tlak. Bude vás nutit k nějakému rozhodnutí a vy se nejspíše začnete bránit. Nechejte si do konce měsíce čas na rozmyšlenou.

Blíženci

Nebude to poprvé ve vašem životě, že se na obzoru objeví někdo, kdo vás velmi zaujme. Ale tentokrát to může být vážné, z flirtu se může rozhořet láska, která vás svou intenzitou až vyděsí. Budete bojovat s vlastní milostnou vášní a sexuální žádostivostí. Neznámý vám doslova nedá spát. Nakonec spolu můžete odjet i na dalekou cestu, kde zažijete teplé noci a spoustu vášnivého sexu.

Rak

Často s partnerem řešíte svoji nebo jeho práci a může vám to přinášet i občasné dohady a nedorozumění. Naštěstí oba víte, že se vzájemně milujete a že chcete, aby váš vztah vydržel. Partnerovi ale pro jistotu řeknete, že si od rozhovorů o práci dáte pauzu, a on to bude akceptovat, což bude ten nejlepší nápad, který jste mohli mít.

Lev

Možná máte už delší dobu pocit, že váš vztah je jedna velká tragédie. Prožíváte dramata a s nimi spojené chvíle, kdy se opravdu cítíte pod psa. Uvědomíte si ale, že jste v minulosti už překonali mnoho těžkých okamžiků, což vám pomůže se v lásce opět stabilizovat. Kamarádka vás pozve na chalupu, kde se můžete potkat s někým z minulosti. Jeďte, uvolníte se a zažijete radost.

Panna

Ve vztahu máte vše srovnané, zažíváte harmonii a klid. Všichni by vám mohli závidět, ale jen vy víte, že vás to stojí spoustu dřiny a ústupků. Přesto si zachováte klidnou mysl a se svým partnerem se domluvíte na nějakém odpočinku na horách nebo na kratší dovolené. O peníze se nemusíte bát, dorazí k vám hned na počátku ledna.

Váhy

Kvůli žárlivosti partnera jste v minulosti v lásce nezažívali zrovna hezké chvíle, ale v poslední době jste na vztahu hodně pracovali a vaše partnerství se opravdu změnilo. V lednu sklidíte, co jste zaseli, což ve vašem případě znamená lásku, vášeň a sex. Můžete se do svého partnera znovu zamilovat, nezadaní mohou potkat někoho nového.

Štír

Začátkem měsíce se ve vašem životě objeví někdo z minulosti, s kým jste měli nevyřešené vztahy. Nejdříve s ním nebudete chtít mít nic společného, ale nakonec se s dotyčným setkáte a své záležitosti konečně uzavřete. Uděláte moc dobře, pomůže vám to ve vašich současných i budoucích vztazích.

Střelec

Je před vámi řešení jedné milostné záležitosti, která se otevřela během prosince, ale její rozuzlení jste odložili, protože jste se nechtěli hádat. Ale neuzavřená věc stále visí ve vzduchu. V prvních dnech ledna se budete chtít konfrontaci znovu vyhnout, ale partner to nevydrží a jeden den bouchne do stolu. Věci se pak vyřeší přímo závratnou rychlostí.

Kozoroh

Pokud žijete v trvalém vztahu, budete se po celý leden se svým partnerem potkávat jen zřídka, protože oba jste pracovně velmi zaneprázdnění. Jestliže žijete sami, objeví se ve vašem milostném životě nové možnosti i noví partneři, ale nikdo z nich nebude ten, s kým byste chtěli trávit více času. Trpělivost však přináší růže. Koncem měsíce na vás čeká někdo, kdo už bude stát za víc než jednu večeři.

Vodnář

Na partnerský život nebudete mít v lednu bohužel moc času. Veškerý čas vám zabere práce a starost o finance. Partner si sice bude stěžovat, ale moc dobře ví, že nic neděláte jen pro sebe, ale snažíte se uživit rodinu. Koncem měsíce může přijít nečekaná hádka, ale nemusíte se obávat, nebude to nic vážného. Pouze bouchnou saze.

Ryby

Někdo, kdo vám chce uškodit, o vás šíří falešné zprávy, lži a pomluvy. Jakmile na vás tedy partner začne náhle žárlit nebo se chovat nepřirozeně, zeptejte se ho, co se děje. Dozvíte se informace, které vás překvapí. Největší překvapení pro vás ale bude onen dotyčný člověk, který vám tak škodí. Řešení odložte na pozdější dobu, teď není ten správný čas.

Láska a sex podle vašeho znamení zvěrokruhu

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky láska vztah znamení zvěrokruhu sex partnerské vztahy Beran Panna leden 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.