Celebrity

4. října 2023 09:32

Tomáš Durčák

Týnuš Třešničková miluje šperky. Přiznala, že je schopná za ně dát i statisíce

Krásné šperky jsou slabostí každé ženy. Ne každá je však ochotna utrácet za třpytivé doplňky tisíce korun, a raději se proto spokojí s bižuterií. Známá YouTuberka a influencerka Týnuš Třešničková (27) má šperky velice v oblibě. A to tak, že je schopná ročně za nové přírůstky do své šperkovnice utratit statisíce.

V roce 2019 se Týnuš Třešničkové navždy změnil život. Při nehodě v turecké restauraci totiž utrpěla popáleniny třetího stupně na 15 % svého těla, zejména na dekoltu, krku a rukou. Posléze musela celý rok proležet v turecké nemocnici, kde se zotavovala nejen fyzicky, ale i psychicky. Nakonec se jí podařilo zahojit nejen popáleniny, ale vyrovnat se i s navždy změněným vzhledem. Byť dodnes musí svou pleť právě kvůli jizvám z popálenin například více hydratovat, neboť je mnohem citlivější.

„Myslím si, že jsem se změnila já a můj pohled na určité věci. Rozhodně si víc vážím maličkostí, protože moc dobře vím, že nejsou žádnou samozřejmostí. Před tím jsem je však všechny jako samozřejmost brala,“ svěřila se Týnuš v pořadu Showtime. Dnes už se youtuberka zase naplno věnuje své online kariéře a rozhodně si nemůže stěžovat.

Svědčí o tom i její největší vášeň a slabost zároveň – luxusní šperky. Jak nyní odhalila v novém rozhovoru, Týnuš je schopná utratit za třpytivé doplňky z drahých kamenů horentní sumy. „Jsem trochu straka, takže mám ráda výraznější šperky, ale samozřejmě, že záleží na konkrétní události. Občas se mi také líbí, když jsou šperky spíš minimalistické a ne tolik opulentní,“ popsala influencerka svůj vkus pro magazín Lifee.cz.

„Ročně za ně utratím asi sto nebo dvě stě tisíc korun. Záleží také na konkrétním šperku. Někdy stojí sám šperk tolik, že si po zbytek roku už kupuji jen bižuterii,“ svěřila se Třešničková s ciframi na svých účtech z klenotnictví. Na druhou stranu statisíce za elegantní šperky například z diamantů či jiných drahých kamenů nelze považovat za vyhozené peníze, ale spíš investici – vzácné kovy i kameny si totiž odjakživa velmi dobře drží hodnotu.

Týnuš ve stejném rozhovoru prozradila ještě jednu velkou zajímavost ze svého osobního života –  ještě nikdy nedostala žádný šperk od muže. „Myslím, že jsem od muže šperk ještě nikdy nedostala. Odměňuji spíš samu sebe. Třeba na narozeniny, kdy si ráda kupuji dražší šperky. Ale když se mi něco líbí i v průběhu roku, tak si to koupím,“ naznačila populární youtuberka, že si na svou finančně nákladnou vášeň dokáže bez problémů vydělat.

Jak si vyrobit levný a efektní šperk doma?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.