Ukončení hádky o prsa. Herec Filip Blažek komentáře neřeší, Blažková se Arichtevě omluvila

Jolana Blažková, manželka herce Filipa Blažka, urazila Veroniku Arichtevu hanlivým okomentováním jejího dekoltu. Po tom, co Arichteva soukromou zprávu od Jolany zveřejnila, spustila lavinu reakcí. Rozzuření fanoušci se pustili nejen do Jolany, ale i jejího manžela.

Vše začalo zveřejněním fotek nové kolekce letních šatů, ve kterých Veronika Arichteva (38) pózuje bez podprsenky. Do soukromé zprávy dostala ostrý vzkaz na její poprsí. Poté herečka zjistila, že salón patří manželce známého herce Filipa Blažka (50) a rozhodla se rozpoutat válku a nevhodnou zprávu okamžitě sdílela na svém profilu na Instagramu. „Tvl, ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ napsala Jolana. Ještě odporněji zpráva působí díky tomu, že Arichteva a Blažková jsou v příbuzenském vztahu.

„Tak do tohohle studia v Radotíně se zcela určitě nikdy nepodívám,“ sdílela nejdřív Arichteva, a pak dodala: „Jsem si říkala, co to je za fejk profil zas a ono ne. To je ostuda. Tvoji ženu bohužel označit nejde.“ Přidala tedy aspoň označení jejího manžela a zatáhla ho tak do ‚hádky o prsa‘.

Netrápí mě to, komentáře nečtu

Nenávisti pak musel čelit i Filip Blažek a deník Blesk ho oslovil, zda by situaci okomentoval. „K tomuhle nic neřeknu!“ zašermoval prý rukama po dotazu Blesku. „Bez komentáře,“ dodal pevně. Herec podle svých slov komentáře nečte, a tak ho nijak netrápí. Přesto si je vědom, že jeho ‚obrázek‘ na sociálních sítích jako člověka pohybujícího se v showbyznysu je důležitý, zvlášť když se brzy bude účastnit taneční soutěže, ve které bude potřebovat podporu fanoušků.

Omluvu Jolany jsem přijala, říká Arichteva

„Prosím, jestli pro vás je hejtování druhé osoby nepřípustný, tak s tím přestaňte. Jinak v tý p*deli budeme furt,“ vybídla své fanoušky Arichteva, aby celý spor jednou provždy ukončila. „Přijde mi víc než nutný a fér tady zveřejnit, že se mi Jolana Blažková OMLUVILA. A já její omluvu přijala. Děkuju.“ I u tohoto příspěvku Arichteva označila herce Blažka, kterého dle svých slov nadále podporuje a fandí mu.

Podívejte se také na rozhovor s Veronikou Arichtevou o agresi jejího syna:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.