Astročlánky

22. června 2024 06:30

Robert Policar

Úplněk v Kozorohu: Stanovte si své dlouhodobé cíle

Úplněk v Kozorohu nastane 22. června kolem třetí hodiny brzy ráno. Je to velmi zajímavý úplněk, který může přinést velké změny v kariérním a pracovním nasměrování.

Zamyslete se nad tím, jakým způsobem byste si chtěli vydělávat peníze, aby vám to dodávalo pocit smysluplnosti i naplnění. Můžete začít něco nového, co bude navazovat na vaše předchozí pracovní zkušenosti. Poučte se ze všeho, co bylo, a s odvahou vstupte do nového cyklu tvoření. Tento úplněk může být zvlášť dobrý pro všechna vodní a zemská znamení. Ohnivá a vzdušná budou muset vyvinout více úsilí.

V následujících dvou týdnech se snažte pracovat se svou vůlí a prověřte úroveň své disciplíny. Věnujte se především těm činnostem, které vám opravdu dávají hluboký smysl, protože v opačném případě by vaše motivace zřejmě nevydržela dostatečně dlouho. Nesnažte se zvládnout vše sami a buďte ochotni požádat druhé o pomoc a vzájemnou spolupráci. Nečekejte, až to někdo udělá za vás, a chopte se kormidla svého života. Když se nerozhodnete vy, udělá to za vás někdo jiný, což pak nemusí být tak uspokojivé. Zaměřte se i na způsob, jak vyděláváte své peníze, a zkuste vytvořit nové finanční toky vašich příjmů.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Poučte se ze své minulosti

Na jednu stranu máte příležitost ve svém životě něco změnit, ale na druhou stranu můžete mít i strach. Uvědomte si, že všechny vaše předchozí zkušenosti, ať byly sebenáročnější, tu byly pro to, aby vám nakonec pomohly. Když uděláte chybu, můžete ji proměnit v cennou zkušenost. Ve své podstatě můžete své největší slabosti proměnit v tu největší sílu. Je však nutné mít odvahu podívat se do své vlastní minulosti a poučit se z ní. Máte-li dobrý nápad i nadšení, neváhejte. Život utíká rychle, a tak žijte tak, abyste ničeho později nelitovali. Lidé spíš litují věcí, které si nedovolili, než těch, které nedopadly.

Buďte věrní sami sobě

Buďte věrní svým niterným hodnotám a naučte se být pravidelně jen sami se sebou. Znamení Kozoroha miluje samotu, což vůbec neznamená osamocenost. V samotě se můžete setkat sami se sebou, což vám zcela může změnit běh života. Pravidelně choďte na procházky do lesa a utišujte svůj vnitřní dialog. Naslouchejte své duši a naučte se rozumět její tiché řeči. Možná objevíte poslání, o kterém jste zatím neměli ani tušení. Naslouchejte hlasu svého srdce, které má pro vás uchovány příběhy síly, které vás navždy změní nebo spíš znovuobjeví. Nenechte se nikým rozptylovat a vyhýbejte se lidem, kteří neustále někoho a něco posuzují.

Učiňte první krok ke splnění svých snů

Určete si své dlouhodobé záměry a cíle. Síly archetypu Kozoroha i Raka vám v tom pomohou. Vše si zapište a budete-li mít možnost, tak si tyto cíle dejte na nějaké viditelné místo, aby se vám tyto záměry neustále připomínaly i za běžného dne. Zkuste sladit krásnou touhu po vzdáleném se spokojeností, která spočívá z přítomnosti. Poproste nejen lidské, ale i neviditelné bytosti, aby vám neustále pomáhaly, zejména ve chvílích, kdy o sobě začnete pochybovat. Až vám bude jasné, jaké je vaše opravdové poslání i povolání, učiňte další krok směrem k vašim snům. Pak další a zase další. A užijte si to, protože život by vás měl při vší své hloubce především bavit.

Zdroj: autorský text astrolog Robert Policar

Horoskop na týden od 24. června:

Sdílejte článek
Štítky peníze úplněk vliv úplňku znamení Kozoroha vliv Měsíce Kozoroh úplněk v kozorohu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.