Astročlánky

19. srpna 2024 06:00

Robert Policar

Úplněk ve Vodnáři: Přichází změny a neočekávané obraty

Tento úplněk nastane v pondělí 19. srpna a bude pod silným vlivem nevyzpytatelné planety Uran, která může vnést do vašeho života mnoho změn a neočekávaných obratů, a to nejen ve vašem vnitřním světě. Očekávejte neočekávané a dovolte si mít odvahu být zcela sami sebou.

Máte velkou příležitost se přiblížit svým snům tím, že si jasně definujete, jaké obrysy by mělo mít vaše nejlepší budoucí „Já“. Ať ve svém srdci nosíte jakýkoliv sen, důvěřujte tomu, že ho můžete v tomto životě naplnit. Otevřete se nečekaným zázrakům a setkáním a v žádném případě o sobě nepochybujte, přestože k tomu můžete mít sklony.

Uran je planetou, která vládne vzdušnému znamení Vodnáře, a tento úplněk bude mít velmi silné působení, což může vyvolat mnoho neočekávaných změn, které mohou mnoho lidí na první dojem šokovat. Nastal čas se ukázat v plné síle a kráse a nic nepředstírat. Pravda je klíčem k osvobození, po kterém toužíte. Nenechte se ničím omezovat a chraňte si to nejcennější, což je právě vaše osobní svoboda. V následujících dvou týdnech bude dobré se krok za krokem pustit do všech inovací, které vám zatím jen probleskují hlavou. Vše může nabrat mnohem větší rychlost, než se na první dojem může zdát. Buďte tedy inovativní, ale zároveň nejednejte příliš zbrkle, protože čas retrográdního Merkura je stále aktivní.

Čtěte také: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

Vytvořte si svou vlastní komunitu

V životě procházíme občas místy, kdy nám velmi zřetelně dá život najevo, jakými cestami se můžeme a zároveň chceme ubírat. Nečekejte, až vám někdo vaše dobré ideje schválí. Mohla by to být ztráta času, která nakonec nepomůže nikomu. Pamatujte, že pokud něco chcete udělat, udělejte to. Obklopte se lidmi, kteří vám rozumějí beze slov, a u nichž si opravdu nemusíte na nic hrát. Vytvořte si svou vlastní komunitu přátel a vzájemně se podporujte ve všem, co má aspoň trochu „srdce“. Naučte se delegovat druhým činnosti, se kterými sami nemáte moc zkušeností. Mějte důvěru v lidi a nechte si ve správný čas pomoci.

Rozhoďte sítě

Začněte se propojovat se skupinami lidí, které mají aspoň v něčem podobné vize a sny jako vy. Můžete si navzájem pomoci a rozšířit si kontakty. Natáčejte, mluvte nebo pište, protože polarita Vodnáře a Lva je pro tyto činnosti naprosto ideální. Dejte si záležet na tom, abyste spolupracovali hlavně s lidmi, se kterými se cítíte dobře nejen po pracovní stránce, ale i jako lidé nebo přátelé. Buďte však v tomto ohledu velmi opatrní, protože některé skupiny lidí mohou mít sice podobné, ale v zásadě naprosto odlišné životní hodnoty a názory, což by v budoucnosti mohlo mít za následek značné narušení těchto vztahů. Pokud budete něco zajímavého psát, rozhodně si tento materiál raději zálohujte.

Sněte o tom, že vaše poslání a povolání se změní v jedno

Mějte odvahu být sami sebou za každou cenu. Je naprosto jedno, co si o vás myslí ostatní, protože pokud jim neubližujete, můžete si dělat vše, co uznáte za vhodné. Respektujte svou osobní svobodu a zároveň zkuste respektovat prostor lidí kolem vás. V následujících dvou týdnech můžete potkávat nové lidi, kteří budou vaší novou komunitou nebo rodinou. Ve více lidech se toho více zvládne a od některých lidí se můžete inspirovat, co to znamená žít naplno a jít svou vlastní cestou. Buďte vynalézaví a rozhodněte se ve svém životě vytvořit něco, co ještě nikdo jiný nevytvořil. Čím bizarnější nápad budete mít, tím lépe. Vodnář i Uran milují výstřednosti, protože jsou jedním z náznaků jedinečnosti a originality.

Zdroj: Autorský text astrolog Robert Policar

Horoskop na nový týden:

Sdílejte článek
Štítky Merkur Uran komunita vliv úplňku znamení Vodnáře vliv Měsíce Vodnář první dojem osobní svoboda úplněk 2024 úplněk ve vodnáři

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.