Astročlánky

30. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Vodnáře: Čeká vás klidný měsíc, ale něco bude jinak

PRIMA HOROSKOPY S1 - VODNÁŘ: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Vodnáře v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jak si můžete očarovat dům, aby vám přitahoval lásku a peníze? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Rytíř pohárů. Ten předpovídá, že můžete najít spřízněnou duši, někoho, s kým vám bude dobře. Pozor ale, pokud si budete na takového člověka myslet jako na svého životního partnera, mohli byste se velice zklamat. Je to člověk, který je sice rád ve vaší společnosti, ale nerad se poutá. Vyvíjet se vám to tedy bude vše pěkně, dokud se nebudete snažit tohoto člověka připoutat k sobě. Z takových situací se pak dokáže více i méně elegantně vymotat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vypadají na srpen celkem příznivě. Ukazují zajímavé přátelské vztahy, spoustu společných témat, která budete probírat, a nových informací, které můžete využít i v pracovní oblasti.

Druhá srpnová dekáda bude ve velice podobném duchu jako ta první. Je možné, že se ještě budete učit něco nového. Štěstí budete mít na lidi v uniformách, jako kdybyste je měli jako takové anděly strážné. A štěstí budete mít i na IT odborníky. Vypadá to, že si také něco vyříkáte se starší ženou (babičkou, tchyní…) a budete z toho mít dobrý pocit.

Mohlo by vás zajímat: Co vám ostatní podle hvězd nejvíc závidí? Panně úspěch, Lvu šarm, Vodnáři nezávislost

Třetí dekáda přinese nové a nečekané informace. Budou se týkat vašich projektů, věcí, které si plánujete. Může tam být nějaká změna a něco bude jinak, než jste si představovali. Nicméně i toto vychází celkem v pěkném duchu.

Srpen bude celkově takový pozvolný, unavený, klidný a nic zásadního by se dít nemělo. A pokud by vás něco vytáčelo, může to být tím, že si představujete, jak by se druzí měli chovat, a ono to je nakonec jinak.

Rituál na srpen pro Vodnáře

Chcete být navždy milovaní a mít peníze? Pak začarujte svůj dům. Do pravého rohu, co nejdále od vchodu, položte něco svázaného s vaším partnerem či láskou, například srdce z růženínu nebo červené květy. Do levého nejzazšího rohu zase položte něco, co je spjato s penězi, například drobné mince. A to je vše, stačí čekat. Brzy se vám v těchto záležitostech začne dařit.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.