Úspěšný model se rozhodl změnit svůj životní směr. Nakonec chce být knězem

Edoardo Santini měl našlápnuto na úspěšnou kariéru v modelingu. Pohledný mladík se však nakonec rozhodl změnit svůj životní směr a zatoužil stát se knězem.

Ve svých sedmnácti letech vyhrál Edoardo Santini italskou soutěž krásy. Ačkoliv měl skvělé vyhlídky ve světe modelingu, rozhodl se jít jiným směrem. Aktuálně se tento jednadvacetiletý muž rozhodl následovat Boha a touží se stát knězem. „Rozhodl jsem se vzdát modelingu, herectví a tance. Své vášně ale neopustím, jen je budu žít jiným způsobem a obětuji je Bohu,“ cituje jeho slova deník Daily Mail.

Mohlo by vás zajímat: Tajemství herečky Marie Rosůlkové: Chlapy k životu nepotřebovala. Žila s bratrem knězem

Mladík, který pochází z italského města Castelfiorentino, měl umělecké nadání a chtěl se stát hercem. Studoval dramatickou výchovu a tanec. Jeho snem bylo stát se hvězdou. Vše se ale změnilo a on se rozhodl jít zcela jinou cestou.

Nový životní směr někteří nechápou

Jak sám uvedl, v posledních letech se setkal s lidmi, kteří jeho rozhodnutí ovlivnili. Minulý rok byl nějakou dobu se dvěma knězi, což podle něj byla „nejlepší zkušenost v životě“. „Na konci roku pro mě bylo přirozené požádat biskupa, abych mohl vstoupit do přípravného kurzu. A teď studuji teologii a sloužím dvěma farnostem ve florentské diecézi,“ vysvětlil Ital.

Čtěte také: Kněz Vinš požehnal lesbickému páru. Doufá, že za deset let to bude zcela standardní

Někteří lidé v jeho okolí toto rozhodnutí nechápou. „Samozřejmě jsou tu lidi, kteří mluví za mými zády. Jsou tu i tací, kteří nemají problém mi říct, že jsou zklamaní, a to dokonce v mé rodině. Ale mám kolem sebe také lidi, kteří mě podporují,“ uvedl mladík, který si za svým rozhodnutím stojí. Zároveň však přiznal, že ho to zpočátku děsilo, teď si je ale jistý, že nebude litovat. „Teď můžu zakřičet: Jsem Edoardo, je mi 21 let a jsem šťastný,“ nechal se slyšet budoucí kněz.

Mohlo vám uniknout: Manžela modelky Makarenko zadrželi v Glasgow

Sdílejte článek
Štítky model kněz životní styl církev Edoardo Santini

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.