Celebrity

15. listopadu 2023 17:10

Tomáš Durčák

Zemřel člen rapové skupiny Rapmasters Jan Kristian Kodad. Bylo mu 51 let

Skupina Rapmasters patřila v 90. letech k extrémně populárním a velmi rychle se z ničeho dostala i do televizí a rádií. Jeden z pěti členů, Jan Kristian Kodad, nyní ve věku pouhých 51 let zemřel. Jeho kamarád nyní prozradil příčinu úmrtí.

Pro českou rapovou scénu jde o šok. 13. listopadu totiž náhle zemřel Jan Kristian Kodad alias J. Bell, jeden z pěti členů kultovní raperské skupiny Rapmasters. Smutnou zprávu o odchodu jedné z českých rapových legend 90. let přinesl na svých sociálních sítích jeho kamarád Pavel Vohnout, známý také jako Kyklop z kapely Maxíci.

„Další kamarád a dobrý chlap. Honzíku, měl jsem tě rád, něco jsme spolu zažili,“ napsal Vohnout ke sdílenému parte, na němž stojí: „Po životě naplněném neúnavnou prací, láskou a obětavostí odešel od svých nejdražších náš milovaný syn, tatínek, bratr, partner, strýc a kamarád.“ Pohřeb Jana Kodada proběhne 21. listopadu v obřadní síni táborského krematoria.

Další kamarád a dobrý chlap. Honzíku měl jsem tě rád něco jsme s polu zažily. Jan Kodad Repmastrs.

Posted by Pavel Vohnout on Tuesday, November 14, 2023

O svém dobrém kamarádovi, po němž nyní zůstala partnerka Markéta a dcera Yvona, Pavel Vohnout pro Expres.cz řekl: „Honzík byl naprosto skvělý člověk, vždy pozitivně naladěný. Měl rád život a vždy s ním byla úžasná sranda. Navíc jsem si ho vážil za jeho pracovitost a smysl pro perfekcionalismus. Byl všestranný a nejenže uměl bavit lidi, ale na co sáhl, jak kdyby rozkvetlo.“

Prozradil také, jaká byla příčina úmrtí známého rappera. Na prahu padesátky ho měl skolit infarkt. „Tlačilo ho na hrudi, tak si šel odpočinout a už to nedal. Je mi moc líto rodiny, měl strašně rád americké káry. Škoda ho,“ dodal zdrcený kamarád a známý zpěvák.

Sdílejte článek
Štítky infarkt hudební skupina úmrtí příčina Rapmasters Jan Kristian Kodad Pavel Vohnout Maxíci

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.