V Prostřeno! se soutěžící pomazlí s krajtou. Tomáš se za celý týden nenají

Zábava s hady - Prostřeno! S29 (16)

Tento týden v souboji amatérských kuchařů zjistíme, jak se obyvatelé Ústeckého kraje umí postavit k plotně, co zvládnou vykouzlit a kdo bude taktikem týdne. Podezřelých bude více, ale pravda se ukáže při bodování. Jak se budou soutěžící cítit u potetovaného Jaroslava, který chová hady a pavouky?

Prostřeno! bude tentokrát v Ústeckém kraji. U stolu bude jediná žena mezi čtyřmi muži. Kdo s přehledem zvládne uvařit a pohostit a komu se to moc nepovede? Kdo je hrdý na něco, co ostatním soutěžícím vůbec nepřijde dobré? Kartami zamíchá i úkol týdne, kterým jsou tentokrát buřty 100x jinak.

V Prostřeno! v tomto týdnu zjistíte, že vše nemusí být výhradně české ani klasické, ale může to být světové a moderní. Nebo to bude úplně jinak? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Tatér Jaroslav Dvořák (34) se do pořadu přihlásil sám

Jaroslav miluje piercing a tetování a je to na něm i vidět. Jeho vzhled je hodně výrazný a na první pohled až děsivý. Jarda se ale pod tvrdou slupkou ukáže jako dobrák od kosti. Má dceru z předešlého vztahu. Nyní žije s manželkou, se kterou plánuje koupi rodinného domu. Bude se bát, že zaskočí ostatní soutěžící vizáží nebo zálibou ve věšení na háky. Tomáš si myslí, že to takoví lidé nemají v hlavě v pořádku. Jarda sám o sobě tvrdí, že je společenský. Má rád téměř vše, co je dobré. Nejí například koprovku a játra. Vsadí na jednoduchou kuchyni – sýrové šneky se slaninou, hovězí vývar s nudličkami a játrovými knedlíčky, krůtí plátek se sosem a rýží a horké maliny s vanilkovou zmrzlinou. Více než o jídle ale jeho večer bude o netradičních domácích zvířátkách, kterých má Jarda plný byt. Při zábavě bude totiž asistovat jeho manželka, která hostům předvede hady a pavouky. A jak si tato parta sedne? Sledujte už v pondělí.

Úterý: Asistent prodeje Tomáš Miko (29) chce vyhrát

Má dvě děti – synovi je 13 let a dceři 8 let. Do pořadu se přihlásil sám, protože chce vyhrát. Pokud by se to podařilo, zařídil by si nový byt. Pro hosty je Tomáš velká záhada, budou překvapeni jeho osobním životem i cestou, kterou si prošel. Jeho životní příběh je rozhodně zaujme – vyrůstání v dětském domově i dalši jeho strastiplné zážitky. Bude se rozumovat nad tím, proč se heterosexuálové mění na homosexuály. Dojde i na debatu, proč Tomáš chystal fazolky, když je sám považuje za „nejhnusnější“ jídlo. A proč i myslí, že Češi nemají rádi halušky. Hosté se těšili na romskou kuchyni a místo ní Tomáš vymyslel s kamarády menu, kterému ani on sám nevěřil. Připravil domácí paštiku a domácí pomazánku, hráškový krém s krutony, brambory se slaninou a jarní cibulkou, kuřecí plátek a piškotový koláč s ovocem. Hosté budou výběrem jídel i provedením zklamaní. Sledujte na prima+ a na televizních obrazovkách už v úterý.

Středa: Nezaměstnaný Štefan Ševčík (40) prý rád dobře vaří a bylo mu doporučeno, aby se přihlásil

Pokud by vyhrál, peníze by použil na cestování. Menu sestavil z jídel, která má rád, jako zábavu si vybral barber shop. Mezi jeho koníčky patří hlavně historie, motorky a vše kolem motoklubu. Má rád přírodu a baví ho vaření. Štefan bude jako úkol týdne chystat čínské párky. Co to asi bude? Těší se, že bude mít možnost zjistit, jaké to je soutěžit. Pokud by vyhrál, peníze by použil na cestování. Štefan sází na guláš z kotlíku. Ocení hosté vůni ohně a vaření na něm? A jak zachutnají ostatní chody, tedy plněné papričky jalapeños, hovězí vývar s játrovými knedlíčky a drobením nebo pohár s mascarpone, borůvkami a malinami? Sledujte už ve středu.

Čtvrtek: Jediná žena týdne, maminka Aneta Miškovičová (25), se přihlásila sama a z legrace

Ve volném čase ji baví pečení, chodí cvičit do posilovny, poslouchá hudbu a věnuje se dětem. Sama o sobě tvrdí, že je přátelská, upřímná, spolehlivá a je introvert. Od účasti v soutěži očekává hlavně nové zkušenosti. Zatím nepřemýšlela nad tím, jak by s případnou výhrou naložila. Ale asi by koupila dětem něco hezkého, aby jim udělala radost. K vaření má velmi kladný vztah. Baví ji pečení. Aneta připraví špenátovou roládu a plněné rajče, polévku z červené čočky, šťouchané brambory, plněné kuřecí prso a cappuccinové řezy. Zábava bude pečicí, když Aneta nachystá korpusy a nechá kluky si je ozdobit. A kdo si co nazdobí, to si také může odnést domů. Hostitelku zaskočí vybíravý Tomáš, který ani neochutná hlavní chod. Bude bojovat s časem a při povídání o svých dětech se rozpláče. Přinese jí její snaha výhru? Dozvíte se už ve čtvrtek na prima+ nebo na Primě.

Pátek: Bezpečnostní partner prodejny Pavel Michalko (21) žije ve stabilním vztahu s přítelkyní

Pavel hosty pozve na místo, kde žil se svými rodiči: na přehradu. Ta bude i součástí zábavy. Souěžící se podívají na místa, kam by se asi běžně nedostali. Jen jako na potvoru bude velká zima a hned na začátku hosté docela prochladnou. Když se pak konečně dostanou do tepla, bude to pro všechny úleva. Pavel se hodně snažil, ale brzy se ukáže, že na sestavu u stolu je to málo. Jednak jsou při pátku už všichni pořádně zmlsaní – a taky už se naplno rozjíždí taktika. A co Pavel navaří? Hovězí tatarák s topinkami. Pak se ale dozví, že ne všichni mají rádi syrové maso. Dále připraví hovězí vývar s játrovými noky, vepřovou panenku se šťouchaným bramborem, fazolkami a houbovou omáčkou a jako dezert bude panna cotta. Tomáše to pořádně rozčílí. Na stole jsou neustále jeho neoblíbená jídla, vývar si prý v následujících třech měsících nedá. Aneta najde v mase vlas a zkazí jí to chuť. Soutěžící se nevyhnou ani nepříjemným otázkám a vyzvídání, kdo byl největším taktikem. Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.