Celebrity

17. května 2022 12:03

Josef Šťastna

Václav Jelínek z Luneticu usmrtil na dálnici muže. Pak se jel uklidnit na Ibizu

Traumatizující zážitek má za sebou zpěvák kapely Lunetic Václav Jelínek (43). Na dálnici poblíž Mladé Boleslavi srazil a usmrtil muže. Po nehodě odletěl s manželkou na Ibizu.

V sobotu kapela Lunetic vystoupila na koncertě Leoše Mareše. V noci se pak Vašek Jelínek vracel domů do Jablonce nad Nisou. K tragické nehodě došlo na dálnici D10 na 44. kilometru.

„S Vaškem jsem mluvil. Je z toho nesmírně špatný a odmítá o celé záležitosti s kýmkoliv komunikovat. Jediné, co mi sdělil, že se moc snažil, aby toho pána za každou cenu udržel při životě. Už teď má z toho nesmírné trauma, které si ponese až do konce života. A to i přesto, že tragédii nemohl nijak zabránit a hlavně ji nezavinil,“ uvedl manažer kapely Lunetic Zdeněk Obhlídal pro Blesk.cz.

Podívejte se na video o skupině Lunetic:

Václav Jelínek odjel na dovolenou

Václav Jelínek je hodně špatný z toho, že čtyřicetiletého muže nedokázal udržet při životě. Podle manažera vzal svou manželku a odjel se uklidnit na Ibizu.

Policie informovala, že muž přecházel dálnici, kde ho nejprve v levém jízdním pruhu srazilo jedno auto. Po nárazu skončil v pravém jízdním pruhu, kde ho přejel další automobil. Vyšetřovatelé uvedli, že ani jeden z řidičů neměl pozitivní test na alkohol.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.