Je to můj anděl, vysekl Noid Bárta poklonu manželce. Báječný chlap, rozplývají se fanynky

Václav Noid Bárta (43) se nedávno vrátil z rodinné dovolené na Maledivách. Právě tam vyrazil s manželkou a třemi dětmi. Na svou ženu je zpěvák velmi pyšný a na sociálních sítích se pochlubil její sexy fotkou v bikinách.

Exotický ráj si všichni soudě podle fotek užili. Eliška Bártová (32) je ve skvělé formě a to se rozhodl ukázat světu také její manžel Václav Noid Bárta. Právě ten umístil snímek své ženy v bikinách na Instagram. „Žena moje nádherná. Nejlepší maminka našich dcer a nejlepší manželka. Můj anděl,“ vyznal se ze svých citů Bárta.

Mohlo by vás zajímat: Václav a Eliška Bártovi se seznámili jako zadaní. Našli jsme recept na vztah, tvrdí Noid

Eliška na fotografii pózuje v černých plavkách a nutno říct, že má opravdu krásnou postavu včetně vypracovaného zadečku. To ostatně ocenili také jejich fanoušci, kteří se okamžitě přidali s pochvalnými komentáři.

Exotický ráj si rodina užila

Netrvalo dlouho a na příspěvek se rozhodla reagovat i samotná Eliška, která svému manželovi také vyjádřila lásku. „Děkuji lásko. Já mám nejlepšího muže,“ napsala pod fotku. „Není nad to milovat, a být milován. Máte oba štěstí, že se máte,“ okomentovala snímek fanynka. „I tvrďák umí krásně vyznat lásku! Eliška musí být šťastná, že má tak šikovného a všestranného manžela,“ pochválila Václava jiná žena. Nebyla sama, kdo ocenil citlivou skořápku známého hudebníka. „Vy jste aspoň chlap, tak krásné vyznání. Jste báječný chlap, Eliška musí být šťastná, že vás má,“ dodala další sledující.

Čtěte také: Václav Noid Bárta je potřetí manželem. Nevěsta Eliška byla okouzlující

Luxusní dovolenou si celá rodina náležitě užila. „Děkuju lásko, že mi plníš sny a děláš mě šťastnou… ať už na Maledivách, nebo v Mukařově,“ vzkázala svému muži Eliška v dalším příspěvku z romantické destinace. Na fotografii dává svému manželovi pusu a oba vypadají naprosto spokojeně.

Václav Noid Bárta září také v pořadu Máme rádi Česko, který můžete sledovat na prima+:

Sdílejte článek
Štítky vztahy celebrity Václav Noid Bárta dovolená Maledivy Eliška Bártová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.