Ve hře je láska v novém tureckém romantickém komediálním seriálu

Mladá a půvabná dívka Defne dostane za úkol okouzlit úspěšného a charismatického byznysmana Omera. Ten je ale pevně rozhodnut, že zůstane svobodný. Vydrží mu to? Uvidíte v premiéře seriálu Ve hře je láska od 9. února na Prima LOVE.

Charismatický Omer (Barış Arduç) úspěšně podniká v módním byznysu. Je to dobrá partie, ale úmyslně zůstává svobodný. To ovšem těžce nese jeho dědeček, který tajně podplatí tetu Neriman (Nergis Kumbasarová), aby Omerovi našla manželku. A tak se nebohý fešák ocitá na katastrofálním rande naslepo v restauraci, kde pracuje jako servírka půvabná mladá Defne (Elçin Sanguová).

Vynalézavý hrdina se snaží uniknout před neblahým osudem předstíráním, že Defne, kterou ve skutečnosti do té doby nepotkal, je jeho přítelkyní. Intrikánka Neriman v tom vidí jedinečnou příležitost a vyhledá Defne s lákavou nabídkou: dívka získá značně velký finanční obnos, když nějak zařídí, aby se do ní nic netušící Omer opravdu bláznivě a vášnivě zamiloval. Defne zoufale potřebuje peníze, takže souhlasí. Po intenzivní zkrášlovací kůře se nechává zaměstnat jako Omerova nová osobní asistentka. Od Neriman získává užitečné, ještě osobnější informace o tom, jak Omera co nejlépe, nejvíce a nejrychleji okouzlit. Přesto stále naráží na jeho chladnokrevná odmítnutí. A místo něj se do ní zamiluje Omerův obchodní partner Sinan (Salih Bademci). Defne najednou stojí před těžkým rozhodnutím: má se dále snažit, nebo to vzdát a raději zkusit štěstí někde úplně jinde? Ve hře je láska, jenže jak má vědět, která je ta pravá?

Zajímavosti seriálu Ve hře je láska

  • Turecký romantický komediální seriál Ve hře je láska vznikl v roce 2015.
  • Herci Barış Arduç a Salih Bademci se předtím objevili v seriálu Klub Istanbul.
  • V mezinárodní filmové databázi IMDB má seriál Ve hře je láska hodnocení 7,3 hvězd z 10.

Herci

Elçin Sanguová

Turecká herečka a modelka se narodila 13. srpna 1985 v městě Izmir. Zahrála si v seriálech Ve hře je láska, Kurt Seyit ve Şura nebo ve filmu Nesmrtelná Leyla. Patří k nejlépe placeným osobnostem v Turecku a je desátou nejsledovanější tureckou celebritou na Instagramu. Pochází ze severozápadokavzkazské etnické skupiny Čerkesů. Vystudovala operu na Mersin University a následně navštěvovala lekce herectví v divadle Sahne Tozu. Od roku 2011 je jejím přítelem Yunus Özdiken, který pracuje v soukromé společnosti.

Barış Arduç

Turecký herec a model se narodil 9. října 1987 ve švýcarském městě Scherzingen. Zahrál si v seriálech Ve hře je láska, Klub Istanbul nebo Bugünün Saraylısı. Jeho rodina je částečně albánského původu. Má tři sourozence. Jeho rodiče pracovali jako realitní makléři a rodina žila v zahraničí. Do Turecka se vrátili, když mu bylo osm let. Během dospívání se aktivně věnoval sportům, jako je plavání, potápění, fotbal, basketbal nebo házená a osm let pracoval jako plavčík. Když se seznámil s herečkou Aylou Alganovou, začal se věnovat divadelnímu herectví a později přešel před kameru. Věnuje se mnoha charitativním aktivitám a projektům.

Salih Bademci

Turecký herec se narodil 15. srpna 1984 v městě Izmir. Zahrál si v seriálech Ve hře je láska, Klub Istanbul nebo Šikovný krejčí. Věnuje se také divadlu. Jeho rodiče pochází z Bosny. Vystudoval herectví na Státní konzervatoři v Istanbulu. Od roku 2015 je ženatý a má jedno dítě.

Nergis Kumbasarová

Turecká herečka, modelka, moderátorka a scenáristka se narodila 25. května 1963 v městě Ankara. Zahrála si v seriálech Ve hře je láska, Benim Güzel Ailem nebo Seversin. Studovala ekonomii, ale dala přednost kariéře v modelingu. Později prohlásila, že to považuje za svou největší chybu. Od roku 1989 byl jejím manželem herec a bavič Mehmet Ali Erbil, se kterým se jí v roce 1995 narodila dcera. V roce 1996 se rozvedla.

Postavy

Defne Topalová (Elçin Sanguová)

Mladá dívka má všechny půvaby, ale žádné peníze. Proto přijímá tajný úkol – zajistit, aby se do ní zamiloval bohatý byznysman Omer. Stává se jeho osobní asistentkou.

Omer İplikçi (Barış Arduç)

Bohatý a charismatický byznysman je nepříliš starý mládenec, který odmítá oženit se. Zatím netuší, že se stal obětí spiknutí, které spřádá jeho teta Neriman s půvabnou Defne.

Sinan Karakaya (Salih Bademci)

Omerův obchodní partner není tak charismatický a přitažlivý, zato se upřímně zamiluje do jeho půvabné osobní asistentky a začne se Defne dvořit.

Neriman İplikçiová (Nergis Kumbasarová)

Omerova postarší teta je lstivá intrikánka a rafinovaný stratég. Souhlasí, že by si měl mladík konečně najít vhodnou manželku, a když vycítí příležitost, nezastaví se takže před ničím, aby ho dostala do chomoutu.

Sdílejte článek
Štítky láska Turecko Istanbul Prima Love herec herectví prima+ Ve hře je láska Barış Arduç Salih Bademci Nergis Kumbasar Elçin Sangu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.