Věčné děti zvěrokruhu: Dospět dělá problémy Blížencům i Střelcům

Naivita, bezstarostnost, jednoduchost. Tyto vlastnosti jsou obvykle spojovány s dětmi, které žijí ve stejném světě jako my, ale vnímají ho poněkud barevněji a podle toho se také chovají. Některým lidem však tyto vlastnosti zůstanou i v dospělosti, pročež působí dětinsky. Kterých znamení se to týká nejvíce?

Beran

Berani, energičtí průkopníci zvěrokruhu, známí svým bezmezným nadšením a dobrodružným duchem, vnášejí do každého aspektu svého života dětskou rozvernost. Ať už se pouštějí po hlavě do nových projektů, nebo projevují spontánnost ve vztazích, vždy ztělesňují radost ze života v přítomném okamžiku.

Blíženci

Blíženci, zvídaví komunikátoři zvěrokruhu, jsou věčnými hledači poznání a zkušeností a projevují dětskou fascinaci okolním světem. Jejich hravý styl komunikace a věčně zvídavá mysl z nich dělají jakési Petry Pany zvěrokruhu, vždy připravené na nové dobrodružství nebo intelektuální hledání.

Lev

Lvi se svým smyslem pro dramatičnost nemohou na seznamu dětinských znamení zvěrokruhu chybět. Tito charismatičtí jedinci se vyžívají v pozornosti a obdivu a odrážejí nadšení dítěte v záři reflektorů. Svůj život naplňují kreativitou, vášní a nádechem teatrálnosti a každý okamžik proměňují v jeviště, na němž předvádí svou živelnou osobnost.

Střelec

Střelci, optimističtí objevitelé zvěrokruhu, přistupují k životu s dětským smyslem pro úžas a přijímají každou novou příležitost s otevřenou náručí. Jejich dobrodružný duch spojený s neochvějným nadšením z nich dělá věčné optimisty, kteří jsou připraveni proměnit každou výzvu v hravé dobývání.

Jací jste podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.