Půst, žranice i práce: Slavný seriálový pár prozradil, jak slaví Velikonoce

ZOO - Velikonoce Míši Pecháčkové a Šimona Biliny

Herci z oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady Michaela Pecháčková (19) a Šimon Bilina (27) prozradili, jak tráví Velikonoce. Zatímco Šimon se oddává práci a půstu, Míša se pouští do tradičních jídel a kdysi i chodila koledovat.

Šimon Bilina má období Velikonoc rád a dodržuje i duchovní podstatu tohoto svátku. „Budu slavit prací, muzikou, ale zároveň mám taky čas na odpočinek. Dodržuji půst, protože si myslím, že Velikonoce s tím souvisí a pro mě jsou půsty důležité. Vyčistí tělo i mysl,“ popsal své plány oblíbený herec ze seriálu z prostředí zoo.

S třímetrovou pomlázkou naháněl ženy v okolí

Kromě toho chodí i koledovat s obrovskou pomlázkou. Alkohol si ale kvůli půstu po koledování odpustí. „Měl jsem fakt asi třímetrovou pomlázku. Vozil jsem ji v autě stočenou, protože se tam nevešla, a mlátil jsem všechny ženy ve svém okolí. Bylo to nádherný,“ vyprávěl rozvášněně Šimon Bilina.

Míša Pecháčková chodila jako malá koledovat

Jeho seriálová kolegyně Míša Pecháčková je každý rok v období Velikonoc na chalupě s rodinou. Ani ona si ale jako malá koledování neodpustila. „Chodila jsem koledovat, protože mi to přišlo nefér, že kluci dostanou čokoládu a vajíčka za to, že někoho mlátí pomlázkou. Tak jsem si řekla, že chci taky,“ vysvětlila se smíchem herečka.

Peče beránka a barví vajíčka

Dnes už sice koledovat nechodí, ale ostatní tradice řádně dodržuje. „Vrátila jsem se k tomu, že už se nechávám jen zbít. Když jsem chodila koledovat, tak jsem pletla i pomlázku. Moc mi to ale nešlo, nebyla úplně nejkrásnější. Teď barvím vajíčka a s mamkou pečeme beránka. Minulý rok se nám ale nepovedl a moc si chudák nebyl podobný. Byl ale dobrý. Takže pečeme, barvíme a jíme,“ popisuje Velikonoce na chalupě Pecháčková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.