Celebrity

28. ledna 2023 19:06

Tomáš Durčák

Hvězda ZOO Michaela Pecháčková promluvila o ostychu v plavkách

Představitelka Sid Novotné ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková (19) má dokonalou postavu. Nyní promluvila o tom, jak se jako žena cítí v plavkách.

Herečka Míša Pecháčková není stydlivá, když vyrazí do bazénu nebo za teplem k moři. Předvádět se před kamerou v plavkách je ale pro ni rozhodně těžší.

„Jestli se stydím, když jsem u bazénu v plavkách? Ne, není proč. Všichni kolem mne jsou také v plavkách, tam jsme v tom všichni spolu. Ale pokud bych měla točit v plavkách nebo ve spodním prádle, tak tam ten ostych je. Jsem tam totiž jediná spoře oděná a pozornost jde jen mým směrem,“ popsala Pecháčková pro web Prima ženy.

Těšíte se na nové seriály, které vám Prima nabídne? Tady je přehled novinek!

Pohledná herečka se dokonce společně se svým hereckým kolegou ze ZOO Goranem Maiellou (21) alias Vojtou Roklem v aquaparku zúčastnila autogramiády pro fanoušky. „Mám ráda, když kluci nosí kraťasové plavky, jako je měl na sobě můj kolega ze ZOO Goran alias Vojta. Bylo to skvělý,“ popsala herečka, kterou diváci ZOO milují. I když tam je, pravda, většinou oblečená.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.