Velká věštba na březen pro Lvy: Dejte si pozor na cestách

LEV: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Lvy ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže proti strachu? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která ukazuje, že byste se měli těšit z plodů vaší práce. Někteří lidé z vašeho nejbližšího okolí budou mít tendenci mluvit do vašich financí, ale vy už to znáte a dokážete si s tím poradit. Zjistíte, že vy jste sami svými vlastními pány.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že se objeví někdo z rodiny, kdo bude mít vůči vám spoustu připomínek a výhrad. Nenechte se však ničím vykolejit. Dejte si také pozor na cestách, abyste neměli zbytečně nějaké větší výdaje.

Ve druhé dekádě si hlídejte svou energii a zdraví. Někdo vám také bude chtít pokazit vaše plány, především v pracovní oblasti, a na vás bude, abyste si to své uhájili.

Ve třetí dekádě vás čeká milé překvapení, které se bude týkat vašich soukromých věcí, přichází k vám i štěstí v lásce.

Rituál pro Lvy na březen

Během novoluní a nejlépe v neděli můžete udělat rituál proti strachu. Vezměte černou svíci, na místo pod knot nakreslete symbol toho, čeho se bojíte, nebo to několika slovy popište. Zapalte svíčku a počkejte, až se vosk začne roztékat. A ve chvíli, kdy překryje symbol toho, čeho jste se báli, tak řekněte svými slovy to, že svíce vypaluje i váš strach. Tato kouzla jsou dobrá jako podpůrná věc, pokud je strachů moc, je potřeba si to přiznat a vyhledat nějakého odborníka.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)