Velká věštba na březen pro Střelce: Budete plni energie a chuti měnit věci

STŘELEC: Měsíční horoskop na březen 2024

Co čeká Střelce ve třetím měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký rituál vám dokáže přivolat lásku nebo spřízněnou duši? Přečtěte si předpověď na březen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Věž, která připomíná, že někdy je potřeba udělat pořádek. Občas ve skříních a nepotřebné věci dát na charitu, někdy ve vztazích. Možná přijdete na to, že vás někteří lidé jen využívají a myšlenka přátelství je pouze vaše iluze. Možné je také stěhování. Pokud se vás to týká, pak vězte, že to bude na lepší místo.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty pro začátek měsíce ukazují, že budete plni energie a budete chtít věci měnit, posouvat a budete ochotni pro to i sami něco udělat. Může vás však rozčilovat zatvrzelost některých lidí, kteří to ze zvyku nebo neochoty něco měnit mohou blokovat. Může dojít až ke sporům a hádkám, kdy se budete snažit dokázat svou pravdu.

Nakonec by se vám to mohlo podařit a konec měsíce už by měl být v příjemných energiích. Budete mít pocit, že jste udělali dost práce a zasloužíte si odměnu, ale otázkou je, jestli vůbec dokážete na chvíli vypnout a užít si čas s rodinou nebo sami se sebou.

Rituál pro Střelce na březen

Pokud vám chybí spřízněná duše, vyzkoušejte rituál, který se dělá během úplňku nebo novoluní. Připravte si dvě růžové svíčky, křišťál a dvě černé růže. Stoupněte si do magického kruhu a před svíčky položte růže, zapalte svíčky a nahlas řekněte svými slovy, jak toužíte po lásce a spřízněné duši. Požádejte slunce i lunu, ať vám pomohou v hledání. Vše si vizualizujte a nezapomeňte za pomoc poděkovat.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.