Astročlánky

Aktualizováno 23. května 2024 19:22

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červen pro Blížence: Dejte si pozor na své zdraví

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Blížence v šestém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaká magická rostlina je ochrání před negativními energiemi? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází karta Desítka mečů. Může se stát, že se tento měsíc poperete s nějakými svými strachy. Pořešíte si nějakou záležitost, která vám dělá vrásky, ale někdo vám může házet klacky pod nohy, mohou se také vyskytnout nějaké komplikace. Snažte se věci brát tak, jak jsou dané. Dejte si pozor na zdraví.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují hned začátkem měsíce nějaké cestování a výdaje kolem cest. Možná si budete chtít pořídit nový dopravní prostředek. Karty říkají, abyste byli opatrní, abyste všechno více zvažovali a posbírali si všechny informace, které k dané věci můžete dostat. Radost vám budou dělat děti i vaši blízcí. Skvěle vám půjde komunikace s lidmi.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která neumí odpočívat: Lvi a Berani se nikdy nezastaví

Ve druhé dekádě přijdou možná nějaké pracovní starosti, nicméně je dokážete snadno pořešit. Některé nabídky a dary je lepší odmítnout, protože cena, kterou za ně zaplatíte, bude vyšší, než by se vám líbilo. Vy přesně budete vědět, o jakou situaci se jedná, a sami se rozhodnete.

Ve třetí dekádě vám půjde krásně od ruky tvůrčí činnost. Pokud něco píšete, publikujete, tvoříte, pak tento měsíc je pro vás velmi úspěšný, lidé vám půjdou vstříc.

Magická rostlina pro Blížence na červen

Magická rostlinka na červen pro vás je routa, která chrání před hloupostí, nerozumem, uhranutím, okouzlením a negativními energiemi. Zajišťuje hojnost. Jak to mají Blíženci v dětství, si poslechněte ve videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)