Velká věštba na červen pro Panny: Něco ve vašem životě se uzavírá a něco nového startuje

PANNA: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Panny v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaká magická rostlinka vás ochrání od smůly? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Smrti. Je to karta, která něco uzavírá a něco nového startuje. Nebojte se toho. Všechno, co už nepotřebujete, může z vašeho života odcházet a vy začínáte novou životní etapu.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují velmi pěkný začátek měsíce. Přijdou k vám různé zajímavé zprávy, možnosti, nabídky. Bude se vám dařit v pracovní oblasti, lidé vám budou nakloněni a budou vás vnímat, díky čemuž si prosadíte své potřeby.

Mohlo by vás zajímat: Chytrá znamení zvěrokruhu: Štíři jsou stratégové a Vodnáři vizionáři

Druhá dekáda je o rodině a lásce. Konec druhé dekády však dejte pozor na nějaké zbytečné výdaje. Dobře zvažte, než se k něčemu upíšete. Přemýšlejte i nad nabídkou práce, která by vám ve výsledku nedávala to, co potřebujete, a zbytečně by vás zatěžovala. Bude pro vás velmi důležité skloubit práci a rodinu.

Třetí dekáda ukazuje znovu nějaké výdaje, ale ty už budou spojené s cestováním, které pro vás bude příjemné.

Magická rostlinka pro Panny na červen

Tento měsíc vám přinese štěstí pelyněk, který má ochranné a očistné vlastnosti, posiluje účinky magie a chrání od smůly i nemocí. Jaké jsou Panny jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.