Velká věštba na červen pro Štíry: Čeká vás láska, ale dejte pozor na žárlivost

ŠTÍR: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Štíry v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická rostlina ve vás vyvolá milostné fantazie? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Šestka disků, to je karta, která ukazuje, že můžete prožívat období, které je vcelku naplněné, ale trošičku jednotvárné. Někdy můžete být samaritány druhých, ale může to přecházet až k tomu, že vás někdo bude chtít napálit. Je potřeba si hlídat své hranice.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují vcelku pěkný začátek měsíce, přijít může drobná starost v zaměstnání, kdy budete řešit finance a odměnu za vaši práci. Ohlídejte si, jestli nevznikla někde chyba, jestli máte zapsané všechny hodiny. Pokud podnikáte, někdo se vás bude snažit srazit z ceny. Lidé budou zkoušet vaši trpělivost.

Čtěte také: Znamení, se kterými je vztah radost: Ryby jsou empatické, Býci spolehliví

Ve druhé dekádě však lidé pochopí, že potřebují oni vás a ne vy je. A hledat za vás náhradu by nebylo tak jednoduché. Věci si nakonec vyříkáte, vysvětlíte a vy si prosadíte to své. Čeká vás láska i velké erotické jiskření, které může vrcholit během třetí dekády. Ve třetí dekádě se budete bavit ve společnosti. Jen si hlídejte žárlivost.

Magická rostlina pro Štíry na červen

Vaší magickou rostlinou pro měsíc červen je mák. Maková semínka přechovávaná v ložnici nebo rozsypaná pod postelí pomáhají rozhádaným párům ke smíření. Také podporují erotickou fantazii. Okvětní lístky nošené s sebou pomáhají mít nad sebou kontrolu v jakékoliv situaci a chrání před falešnými přáteli. Jací jsou Štíři jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.