Velká věštba na červen pro Střelce: Vsaďte si, peníze si vás najdou

STŘELEC: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Střelce v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická bylinka vám dokáže přivolat lásku nebo věštecké sny? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, a to je karta, která ukazuje lásku, matku a děti, dobré vztahy a také vám bude zrcadlit to, co vy budete vysílat do svého okolí. Je to také karta, která ukazuje ženu, která zná hodně věcí, ale nepotřebuje je hned každému dávat na odiv, je tajnůstkářská. Mohou k vám přijít dobré informace, dařit se vám bude v oblasti sebeprezentace a reklamy.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty pro začátek měsíce ukazují velice zajímavé nové nabídky, které k vám přicházejí. Stejně jako se můžete těšit na zbrusu novou příležitost. Dařit se vám bude v lásce, lidé vám budou dělat radost, podaří se vám schůzky i rande. Tak neseďte doma a využijte toho.

Ve druhé dekádě se budete pouštět do věcí, které mají potenciál i do budoucna. Můžete investovat do svého zázemí, přestavby domova, rekonstrukce, oprav, do nějakého vylepšení. Od ruky vám půjde také práce na zahradě. Připravte se na výdaje, které souvisí s úředními záležitostmi, ale jdou vám do štěstí.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která to neumí s penězi: Do dluhové pasti snadno spadnou Střelci i Berani

Ve třetí dekádě vás čeká cestování. Pokud čekáte na peníze, tak se vám vrátí zpět, někdo vám může vrátit dluh, klidně si zkuste i vsadit. Radost vám nesou děti, přátelé.

Magická rostlina pro Střelce na červen

Vaší magickou rostlinou pro měsíc červen je divoká růže. Pro posílení partnerovy touhy se doporučuje koupel s plátky růží. Náhrdelník s plody z divoké růže pověšený nad postelí zvýší milostnou touhu. Šípkový čaj vypitý před spaním vyvolává věštecké sny. A jací jsou Střelci jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.