Velká věštba na červen pro Váhy: Končí období starostí a přichází radost

VÁHY: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Váhy v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická rostlinka vás ochrání? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Devítka pohárů, to je krásná karta, která ukazuje, že si můžete konečně chvíli odpočinout. Čeká vás radost, naděje i těšení se na věci příští.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují radost z věcí, které se vám podaří dokončit. Spoustu věcí se také naučíte. Může vás překvapit, že k vám chová náklonnost někdo, o kom jste si mysleli, že vás vůbec nevnímá. A může jít o náklonnost partnerskou, ale i přátelskou. První dekáda uzavírá nějaké období starostí.

Mohlo by vás zajímat: Přežité stereotypy o znameních: Kozorozi jsou workoholici, Panny přehnaně kritické

Druhá dekáda ukazuje radosti, ale také výdaje. Ty však budou pro radost. Čeká vás štěstí v osobním životě i v citech. Posílí se vaše jistoty a bude se vám dařit v práci.

Ve třetí dekádě se budete snažit dotáhnout všechny své resty, do kterých se vám nechtělo, a půjde vám to skvěle. Čeká vás cestování.

Magická rostlina pro Váhy na červen

Magickou rostlinou pro vás na tento měsíc je tymián, který čistí, chrání a uzdravuje nejen tělo a duši, ale také okolní prostor. Jaké jsou Váhy jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.