Velká věštba na červen pro Vodnáře: Zatoužíte po odpočinku, dopřejte si ho

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Vodnáře v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A co vám v červnu přinese štěstí? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Dvojka mečů, což vám předpovídá klid. Vy si ten klid dokážete vytvořit, protože se všem vyplatí nejít s vámi do kolize. Vy právě teď potřebujete mír a i si ho vyboxujete, kdyby to jinak nešlo.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že začátkem měsíce před sebou ještě povlečete něco, co potřebujete zvládnout, než si budete moci odpočinout. Měsíc vám začne pěkně, budete nakupovat něco, co vám bude dělat radost. Dokážete lidi ve svém okolí přesvědčit o tom, co potřebujete.

Mohlo by vás zajímat: Chytrá znamení zvěrokruhu: Štíři jsou stratégové a Vodnáři vizionáři

Ve druhé dekádě budete stíhat vše potřebné především v pracovní oblasti, skloubíte skvěle čas jak pro práci, tak pro soukromí. Těšit se můžete na milé posezení s přáteli, kdy zavzpomínáte na staré dobré časy.

Ve třetí dekádě si uvědomíte, co ještě musíte do prázdnin stihnout a budete hledat způsoby, jak si to usnadnit. Světe, div se, ale vypadá to, že vám s tím někdo pomůže a nebudete na to sami. A pak už vás čeká zasloužený odpočinek.

Magie pro Vodnáře na červen

Štěstí vám v červnu přinese med. Pokud je někdo ve vašem okolí, kdo k vám zrovna nechová sympatie, nebo máte nějakou tajnou lásku, napište jméno dotyčného na lísteček a strčte ho do medu. Stejně medoví byste potom k sobě měli být i vy. Jací jsou Vodnáři jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.