Astročlánky

20. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Býky: Neměli byste věřit všemu, co vám kdo řekne

PRIMA HOROSKOPY S1 - BÝK: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Býky v sedmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže podpořit porozumění mezi členy rodiny? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Devítka pohárů. To je krásná karta, která říká, že byste si mohli odpočinout. Měl by to být jakýsi mezičas, na který se můžete těšit, protože si užijete větší klid.

Co říkají mariášové karty?

V červenci vás čeká nějaké cestování, které si užijete nejspíš hned začátkem měsíce. Velkou radost vám budou dělat vaši blízcí.

Pozor si dejte na pracovní záležitosti, které příliš neovlivníte, ale budete se muset přizpůsobit nějakým změnám. Měli byste to zvládnout velmi dobře, dokážete se znovu nastartovat a konec měsíce už vychází v příznivých energiích. Dávejte si také pozor na lidi, kteří zkreslují informace a roznáší drby. Neberte vše, co vám řeknou, za bernou minci, ale raději si informace od nich ověřte. Když to uděláte, všechny nástrahy, které přijdou, dokážete zvládnout mnohem lépe a s čistou hlavou.

Mohlo by vás zajímat: Bylinkový horoskop: Objevte svou bylinku podle data narození

Velmi pěkné karty vám vychází na lásku. Pokud jde o milostnou komunikaci, se svým partnerem si budete v červenci velmi rozumět. A nezadaní dostanou v tomto měsíci hodně šancí, až později se ale ukáže, co vyjde a co ne.

Kouzlo na červenec pro Býky

Vyzkoušejte kouzlo, které podporuje porozumění mezi členy rodiny. To vám pomůže nastavit mateřídouška. Tato bylinka také podporuje osobní rozvoj a pomáhá pochopit a akceptovat vlastní potřeby. Také chrání před marnotratností. Noste tedy mateřídoušku stále u sebe. Kromě již zmíněného vám to také ulehčí setkání s těmi správnými lidmi v pracovní oblasti. A když si mateřídoušku zasadíte na zahrádce, bude chránit a pomáhat růst vaší materiální hojnosti.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.