Astročlánky

25. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Váhy: Starosti vám bude dělat někdo mladší z rodiny

PRIMA HOROSKOPY S1 - VÁHY: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Váhy v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo můžete zkusit, aby se vám splnilo vaše přání? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Císařovna. To je karta, která ukazuje na vše, co je spojeno s ženskou energií, plodností, láskou a starostí o druhé lidi. Nejspíš tedy budete v červenci pečovat o svou rodinu. Také se budete věnovat soukromým záležitostem a možná si i odpočinete.

Co říkají mariášové karty?

Začátek července by měl být celkem pěkný. Věci by měly jít tak, jak jste si naplánovali. Možná vás čeká i nějaká cesta, na které nebudete sami. Budete mít kolem sebe lidi, na kterých vám záleží. A můžete něco objevit nebo získat.

Mohlo by vás zajímat: Čarování u moře. Jak využít sílu přílivu, odlivu, mušlí nebo oblázků?

Starosti můžete mít s mladším členem rodiny. Hlídejte si zdraví, aby někdo něco nechytil nebo třeba nenastydl. Možná také zjistíte, že to, co se líbí vám, se nemusí líbit vašemu dítku nebo někomu mladšímu. Vše ale nakonec s trochou otevřené mysli dokážete vyřešit a jako rodina budete táhnout za jeden provaz.

Koncem měsíce si můžete dělat starosti kolem pracovních věcí, ale bude to jen přechodné. Vše se urovná a vy budete mít radost a dobrý pocit ze zvládnutého úkolu. Nemusíte se ničeho bát, protože budete mít nad sebou boží ochranu. Veškeré jistoty, které potřebujete, si ustojíte.

Kouzlo na červenec pro Váhy

Když budete u moře, můžete mu vyslat přání. Pohodlně se usaďte na pláži a při meditaci si představujte ve své mysli to, co byste chtěli. Měli byste při tom cítit, jak ve vás roste energie vašeho přání. Až tím budete úplně prosyceni a budete si představovat, jak se vaše přání realizuje, na chvilku zadržte dech. A jakmile se bude blížit vlna, která se tříští o břeh, vyšlete do ní energii. Vlna ji dokáže znásobit. A pokud jste na příhodném místě, můžete moři dát i drobnou oběť, například v podobě mince.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.