Velká věštba na duben pro Kozorohy: Rýsuje se vám nějaká nová spolupráce

KOZOROH: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Kozorohy ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést lásku? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Blázna, která je symbolem štěstí, říká, že vás čeká překvapení, ale je také o tvrdohlavosti, se kterou si budete stát na svém. A v neposlední řadě je karta Blázna používaná jako talisman, mocný a silný, který přináší štěstí.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují na začátku měsíce milé překvapení v oblasti lásky. Budete se cítit velmi dobře a vyzařovat energii, která bude ostatní lidi kolem vás přitahovat. Budete se všemi skvěle vycházet, jako byste pro ně měli zvláštní kouzlo. I díky tomu se vám podaří vyjednat si všechny věci, které potřebujete, a zvládnout pracovní záležitosti.

Druhá dekáda předpovídá, že se máte na co těšit. Rýsuje se vám nějaká počínající, ale dlouhodobá spolupráce.

Ve třetí dekádě vás čeká cestování i rodinná akce. Akorát by bylo dobré, abyste se nenechali vytočit nějakým hlupákem, který bude šířit do okolí špatnou náladu. Nenechte si ukrást svůj klid.

Kouzlo pro Kozorohy

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben beruška. Když ji na jaře potkáte, může všem osamělým ukázat, odkud přijde váš partner. Směr, kterým odletí z vašeho prstu, vám dá odpověď. Pokud se k odletu nechystá, spočítejte její tečky. Co znamená liché a sudé číslo, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.