Velká věštba na duben pro Štíry: Čeká vás nejkrásnější období v roce

ŠTÍR: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Štíry ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A co pro vás znamená vidět vlaštovku odlétat doprava? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Kolo osudu nebo také Kolo štěstí. Je to jedna z nejkrásnějších karet, ale jen pro ty, kteří si věří. Přichází k vám totiž možnosti, které je třeba využít. Chyťte proto příležitost za pačesy právě tady a teď.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že k vám přichází nějaká zajímavá informace, která je dobrá, mohla by vás posunout finančně a přinést vám větší možnosti. Záleží samozřejmě na tom, co s tou informací uděláte a jak se zařídíte. Čeká vás také radost z dětí nebo mladších lidí, byť jsou kolem toho i nějaké výdaje.

Druhá dekáda ukazuje plány na cesty, z něčeho budete mít radost. Skvěle vám půjde komunikace, čekají vás setkání a schůzky. Toto období je pro vás jedno z nejhezčích v roce.

Na konci měsíce vám někdo řekne, jak moc si vás váží a má vás rád. Budete pracovat na svých citech a můžete si něco nově nastavit.

Kouzlo pro Štíry

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben vlaštovka. Je šťastným znamením, zvláště pokud sedí napravo nebo když odlétá doprava, znamená to radost v budoucnu. Vlaštovčí hnízdo pod krovy je také dobré znamení. Nemělo by se rušit, chrání prý před hromy a blesky. S čím se ještě vlaštovka spojuje, si poslechněte v úvodním videu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.