Velká věštba na leden pro Panny: Čekají vás výdaje i nové projekty

PANNA: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Panny v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Císařovna, která ukazuje na rodinu, ženskost, na věci, které mohou být spojené s mateřstvím. A vy budete takové ty stromy, které dávají stín a ochranu své rodině.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují na začátku měsíce nějaké výdaje do auta nebo dopravy. Je možné, že se pustíte do nového projektu a dáte si nová předsevzetí. Ukazují se i staronoví přátelé, setkáte se někým, koho jste dlouho neviděli. Čeká vás také nějaké školení.

Ve třetí dekádě budete investovat do sebe, do své rodiny a do své lásky. A protože jste velmi pečliví, tak věci, jak si je nastavíte, tak přesně tak budou.

Talisman pro štěstí - Smějící se Buddha

Sochy smějících se Buddhů jsou amuletem pro štěstí a měly reálnou předlohu. Buddha byl učitelem filozofie a meditací a jeho směr nauky se později nazval buddhismem, on sám byl uznán za boha a je dodnes považován za boha štěstí, tak ať ho přinese i vám.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.