Velká věštba na leden pro Panny: Čekají vás výdaje i nové projekty

PANNA: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Panny v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Císařovna, která ukazuje na rodinu, ženskost, na věci, které mohou být spojené s mateřstvím. A vy budete takové ty stromy, které dávají stín a ochranu své rodině.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují na začátku měsíce nějaké výdaje do auta nebo dopravy. Je možné, že se pustíte do nového projektu a dáte si nová předsevzetí. Ukazují se i staronoví přátelé, setkáte se někým, koho jste dlouho neviděli. Čeká vás také nějaké školení.

Ve třetí dekádě budete investovat do sebe, do své rodiny a do své lásky. A protože jste velmi pečliví, tak věci, jak si je nastavíte, tak přesně tak budou.

Talisman pro štěstí - Smějící se Buddha

Sochy smějících se Buddhů jsou amuletem pro štěstí a měly reálnou předlohu. Buddha byl učitelem filozofie a meditací a jeho směr nauky se později nazval buddhismem, on sám byl uznán za boha a je dodnes považován za boha štěstí, tak ať ho přinese i vám.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.