Horoskopy

23. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Raky: Budete si dávat do pořádku vztah s partnerem

PRIMA HOROSKOPY S1 - RAK: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Raky v osmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál u vody jim může pomoci přivolat lásku? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Král disků. To je karta, která říká, že si možná některé věci dáte do pořádku. Bude se vám dařit v pracovní oblasti, kde nad sebou budete mít nějakého ochránce. Král disků dokáže také dávat dohromady i takové vztahy, u nichž by nikdo nevěřil, že by mohly ještě nějakým způsobem fungovat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují celkem pěkný měsíc. Jen se může objevit nějaká partnerská neshoda, ale to jsou všechno věci, které jen potvrzují, že váš vztah je živý, že tomu druhému na vás záleží a je ochoten vložit energii do toho, aby vám sdělil svůj názor, když to někde mezi vámi skřípe. Během první dekády se tedy budete s partnerem vylaďovat a nakonec najdete shodu.

Druhá dekáda už bude více praktická a pracovní. Pustíte se do věcí, které jste ještě chtěli v létě stihnout a dotáhnout do konce. A mělo by se vám to podařit. Někdo může dělat úpravy svého bydlení, někdo bude dodělávat papírování, které je důležité.

Mohlo by vás zajímat: Jak jednají jednotlivá znamení ve stresu a pod tlakem?

Během třetí srpnové dekády se už budete chystat na další období, budete si připravovat pevnou půdu pod nohama. Vše vám půjde hezky od ruky a můžete mít štěstí i na nějaké slevy nebo výprodeje, kdy narazíte na něco, co jste už delší dobu sháněli.

Rituál na srpen pro Raky

Pokud hledáte lásku a jste zrovna u řeky, jezera nebo moře, můžete vyzkoušet tento rituál. Potřebovat na něj budete prstýnek s modrým kamínkem, může být i obyčejný z pouti. Budete si muset přivstat, abyste byli s východem slunce u vody. Stoupněte si na břeh, ponořte nohy až po kotníky do vody a řekněte: „Vody hluboké, vody z dávných věků, naplňte láskou můj život. Jako je vítr jemný a silný zároveň, takový ať je muž, který naplní mé srdce láskou a radostí. Ať nás štěstí nikdy neopustí. A tak se staň.“ Muži si tuto formuli samozřejmě upraví. Je dobré se ji naučit nazpaměť nebo si ji nahrát do telefonu, protože při vyslovování zaříkadla se musíte dívat na horizont, odkud přijde láska. Pak hoďte prstýnek do vody tak daleko, jak můžete. Při odchodu od vody bude dobrým znamením, když najdete mušli nebo bílé pírko, které si vezměte s sebou domů.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.