Astročlánky

28. července 2022 05:00

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Střelce: Než něco řeknete, dvakrát si to rozmyslete

Co čeká Střelce v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází karta síly Devítka holí. Předpovídá, že dokážete opanovat své vášně, ale také budete hledat svého životního partnera nebo obnovovat svůj stávající vztah. Je to také karta intuice, která slibuje, že na spoustu věcí můžete přijít.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce si hlídejte mladší lidi ve svém okolí, například kolegy v práci, kteří si budou myslet, že všemu rozumí líp než vy. Nenechte se strhnout hněvem, byť oprávněným, ale snažte se vše řešit s rozmyslem. Také dostanete nečekanou zprávu od vašich přátel, která vám udělá radost. A můžete se sejít s někým, koho jste neviděli delší dobu, ale buďte opatrní, protože může dojít k vyřizování starých účtů.

Druhá dekáda by mohla být velmi pěkná, plná cestování a tvoření zásob.

Ve třetí dekádě si hlídejte, abyste neřekli něco, co se obrátí proti vám. Snažte se spíš relaxovat. Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí.

Letní bylinky a květiny pro Střelce

Na léto je pro vás ideální libeček, bylinka lásky. Díky němu budete čarovat, svádět a zářit. Je o něm známo, že je to afrodiziakum, a tak se může hodit, pokud pocítíte, že únavou ztrácíte zájem o lásku.

Z květin se obklopte zvonky, což jsou veselé květiny a jejich optimismus vás může motivovat k práci. Přináší štěstí, ale také mohou způsobit, že budete vidět krásu i v detailech. Budete se koncentrovat na to, co je tady a teď, a díky tomu si odpočinete.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.