Astročlánky

28. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Střelce: V práci vás čeká něco nového, nebojte se toho

PRIMA HOROSKOPY S1 - STŘELEC: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Střelce v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaký kouzelný rituál, v němž hraje hlavní roli mrkev, vám pomůže do života přilákat lásku? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Velekněz. To je karta, která říká, že možná budete řešit nějaké lékařské záležitosti. Také se můžete snažit přijít na to, proč je život takový, jaký je, zda jdete po té správné cestě a jaké jsou vaše úkoly. Budete zvažovat, zda to, co děláte, je správné. Měli byste přijmout sami sebe takové, jací jste. A stejně tak byste měli brát i druhé lidi.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám na srpen chystají zajímavý koktejl. Začátkem měsíce vás čekají výdaje, které budou ale pro rodinu a vaše blízké a vy budete s radostí utrácet. Můžete také vyřešit nějaký starý spor, něco si s někým vyříkat a nastavit si s ním opět pěkné vztahy. Drobné potíže se mohou objevit v práci. Budou to věci, které jsou dané, a vy je nemůžete ovlivnit. Nemusíte se bát, že zůstanete bez práce, jen bude nutné některé věci přenastavit a vy přijmete nějakou novou úlohu.

Mohlo by vás zajímat: Nejlepší rady, jak svést Berana, Štíra nebo Střelce

Druhá dekáda vychází velmi pěkně pro vaše osobní vztahy a lásku. Bude to také šťastné období pro získávání nových informací, získávání kontaktů a vyřizování úředních věcí. Měli byste toho využít.

Ve třetí dekádě budete poznávat něco úplně nového. Může to být například nový program v práci a vy zjistíte, že vám to vlastně vyhovuje a budete z toho mít nakonec užitek a radost.

Rituál na srpen pro Střelce

Chcete-li si do života přivolat lásku nějakého člověka, můžete to zkusit pomocí jídla. Vašemu potenciálnímu partnerovi připravte pokrm, který bude obsahovat 40 kousků mrkve vámi vlastnoručně nakrájených. Dobré je pokrm okořenit koriandrem. Aby kouzlo bylo úspěšné, není nutné, aby dotyčný snědl vše, ale aby alespoň ochutnal.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.