Velký podzimní horoskop – Ryby: Bude se jim dařit ve všem, na co si pomyslí

Pokud budou mít Ryby o letošním podzimu dostatečné sebevědomí, může se ji dařit prakticky ve všem. Mohou dokázat nemožné, mohou se jim plnit jejich sny i přání. Ale možná úplně postačí, když pochopí, čím jsou a nebo čím chtějí být.

Pro všechny Ryby je nejdůležitější zprávou podzimu, že planeta štěstí Jupiter se 28. října vrací do jejich znamení a nedovolí, aby se jejím chráněncům stalo cokoliv neblahého. Před Rybami je krátké, ale důležité období, kdy si mohou plnit své dávné sny a upevnit mnohá přátelství. Zejména zrozenci druhé a třetí dekády znamení vylepší komunikaci se svými sourozenci či sousedy. Rozvinou své intuitivní myšlení a díky náhlému pochopení souvislostí je mohou napadat zcela nové myšlenky. Dokážou najít geniální řešení v těžkých situacích, ve svých názorech budou objektivní a nepředpojatí.

Ryby a láska

S patřičně vylepšeným sebevědomím budou Ryby vyhlížet i nové milostné vztahy a dobrodružství. A na poli lásky se jim může dařit náramně, zejména pokud nebudou sedět doma a vyrazí do společnosti. Také mezi kolegy v práci mohou najít nového partnera. Jedno varování ale pro Ryby hvězdné nebe připravilo. Kolem 12. října a 19. listopadu by měly myslet na své stálé partnery, zbytečně nepokoušet jejich trpělivost úlety a flirty, které se jim mohou nabízet. Určitě by si mohly zkomplikovat svoji rodinnou situaci.

Ryby a práce

Zejména od poloviny listopadu do konce roku by Ryby mohly pociťovat hluboké pracovní uspokojení. Najdou nový pracovní elán, rytmus, se kterými budou zdolávat i nemožné. Od konce října by však Ryby měly být opatrnější ve svých finančních záležitostech, rozhodně neuváženě nerozhazovat peníze, nepůjčovat ani neriskovat v neprověřených transakcích.

Ryby a zdraví

Ryby by si měly dávat pozor na svoji váhu a správnou životosprávu. Podzimní období pro ně může být časem, kdy „kila naskakují skoro sama“.

Co je pro Ryby nejdůležitější?

Pochopení společenských dějů a událostí. Ryby mohou být vyzývány k činům s duchovním přesahem v zájmu všech. V žádném případě by také neměly propadat pohodlnosti či lenosti. Mohly by totiž promeškat příležitosti, které osud dvakrát nenabízí.

V čem se na ně usměje štěstí?

Prakticky ve všem. Rybám se opravdu může dařit, důležité je jen nepodlehnout pocitu, že štěstí si je najde samo. Musejí přiložit nejen ruku k dílu, ale jít štěstí naproti svojí podnikavostí a zájmem o společenské dění kolem sebe.

Dobré rady

  • Nepromarněte příležitosti, které vám osud nabídne v listopadu a prosinci.
  • Kolem 8. listopadu můžete ve svém životě získat pocit stability a vyrovnanosti. Uvědomíte si, co je pro vás v životě důležité, opustíte staré vzorce chování, které vám škodily.
  • V říjnu využijte ještě přízně hvězd v oblasti vašich peněz. Zkuste si požádat o zvýšení svého platu.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Ryby podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.