Vidíte tu podobu? Není náhodná, Channing Tatum chtěl vypadat jako Brad Pitt

Ztracené město sledujte v pondělí na Primě

Jako „kluk z obálky“ románů Loretty Sage, kterou ve filmu Ztracené město ztvárnila Sandra Bullock, nasadil Channing Tatum dlouhovlasou paruku. Jistě splnila svůj účel. Už tak pěkného svalovce proměnila ve slaďouše k nakousnutí. Sám herec na toto téma zavtipkoval ve slavné show.

Tatum se proslavil například v hlavní roli romantického dramatu Navždy spolu po boku Rachel McAdams (44) nebo jako Magic Mike ve filmu Bez kalhot. Kromě hereckých předností je známý také tím, že začínal jako striptér a cestou ke slávě se nevyhnul ani drogám. To je ale minulost.

Jedním z novějších filmů, v nichž se na Tatuma můžete podívat, je Ztracené město. Těsně před jeho slavnostním uvedením do kin v roce 2022 si jednoho z hlavních hrdinů Channinga Tatuma pozvala do své show Helen DeGeneres. Hned na úvod herce odzbrojila připomínkou jeho snímků pro coverstory magazínu VMan, časopisu o nejnovější pánské módě a spodním prádle.

Co vás čeká a nemone podle hvězd? Přečtěte si horoskop na rok 2024 pro všechna znamení zvěrokruhu

„Neuvěřitelně sexy... Vypadáš fantasticky,“ provokovala Tatuma komentáři k polonahým fotkám, z nichž testosteron jen prýští. Poté, co probrali strasti provázející budování dokonalé postavy, přišla řeč právě na roli ve Ztraceném městě a hercovu vizuální proměnu v něm. Většinou krátkovlasý herec má tentokrát coby model pro titulní strany románů Loretty Sage (Sandra Bullock) dlouhé rozevláté vlasy. K nim hezoun Helen DeGeneres vysvětlil: „Chci jen vypadat jako Brad Pitt v Legendě o vášni. Udělej mi to, prosím,“ přál si prý v maskérně Tatum. Onu zmíněnou podobu s Pittem můžete porovnat už v pondělí 1. ledna ve 20:15 na Primě. Ve Ztraceném městě dále hrají: Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Héctor Aníbal, Patti Harrison, Joan Pringle, Bowen Yang a další.

O co ve filmu jde? Spisovatelka Loretta Sage tvoří úspěšné romány, které se odehrávají na těch nejexotičtějších místech. Že prakticky nevystrčí paty ze svého bytu, je vedlejší. Dalším paradoxem je fakt, že jejího dvorního hrdinu, okouzlujícího dobrodruha Dashe, ztělesňuje na obálkách jejích knížek velmi nepraktický ňouma Alan (Channing Tatum). Je sice sexy, ale k ničemu, což ho dost trápí. Rád by udělal něco hrdinského. Dostane příležitost, když lehce šílený miliardář (Daniel Radcliffe) spisovatelku unese přímo před jeho očima. Tenhto člověk si totiž vzal do hlavy, že Loretta ve své poslední knize detailně popsala cestu k mytickému Ztracenému městu, v němž se ukrývá poklad nedozírné hodnoty. Než se Loretta naděje, sedí v letadle, které ji převáží na exotický ostrov kdesi v Atlantiku...

Čtěte také: Daniel Radcliffe natočil film se svým ochrnutým dublérem

5 zajímavostí ze zákulisí filmu Ztracené město

  1. Hlavní mužskou roli měl původně ztvárnit Ryan Reynolds, který by si zahrál se Sandrou Bullock po více než 10 letech od natočení Návrhu (2009). Nakonec musel roli odmítnout a na jeho místo byl dosazen Channing Tatum.
  2. Sandra Bullock se spřátelila s Bradem Pittem při natáčení filmu Bullet Train (2022) a obsadit Pitta do role Jacka Trainera byl její nápad.
  3. Brad Pitt si v tomto filmu zopakoval slavnou scénu ze snímku Klub rváčů, při které u telefonování jí.
  4. Jde už o druhý film, ve kterém Daniel Radcliffe ztvárnil excentrického milionáře (první byli Podfukáři 2).
  5. Lorettina manažerka jí při oblékání slibuje, že blýskavý růžový overal na sobě bude mít necelé dvě hodiny. Tomuto času odpovídá stopáž filmu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.