Víkendové poselství andělů od 30. června: Na cestě k vám je hojnost a nová láska

Do vašeho života přichází hojnost, je čas plnit si své sny, setkávat se s přáteli, a pokud toužíte po nové lásce, pak se dobře rozhlížejte, protože je někde hodně blízko. Co dalšího vzkazují karty pro tento víkend?

Karta pro víkendové dny: Císařovna

Andělská karta Císařovna symbolizuje ženskou sílu, mateřství, plodnost a laskavost. Přináší nové začátky i projekty, skvělou tvůrčí energii, díky níž se vám bude dařit vše, nač si jen pomyslíte a přeje také vztahům.

Do vašeho života přichází hojnost a je tedy čas, abyste si splnili všechny své dosud neuskutečněné sny. Máte k tomu vše potřebné – dostatek sil, energie i chuť, tvůrčí talent a nadání pro danou věc, takže zbývá jediné, a to pustit se do toho. Otevřete se novým možnostem, s výsledkem budete náramně spokojeni.

Čtěte také: Zahánění stresu podle horoskopu: Berany uklidní pohyb, Panny kreativní činnost

Pokud jste se dlouho snažili o miminko a nedařilo se vám, pak teď je skvělý čas pro početí. Ve vztazích vládne harmonie a vzájemná láska, užijte si blízkosti jeden druhého, den přeje intimitě. Jestliže stále partnera nemáte, pak vyrazte do společnosti, máte jedinečnou šanci potkat člověka, se kterým vás čeká splynutí duší. Budete mít stejné názory, náhled na život i zájmy. Tak si svého prince na bílém koni nenechte ujet.

Nezapomínejte také na péči o své tělo a zdraví. Nechte se rozmazlovat buď z rukou odborníka na masáži, nebo si dopřejte vzájemnou partnerskou masáž sami doma. Zajděte na hodinu jógy, zjistíte, jak úžasná je pro naše tělo i duši, naučte se meditovat. Pokud s tím máte problém, vyrazte do přírody, daleko od lidí se usaďte a prostě jen pozorujte dění a krásu kolem sebe. Problémy, které vás trápily, odplují jako mávnutím kouzelného proutku. Budete se cítit jako znovuzrození.

Jaký bude červenec podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky láska výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.