Celebrity

9. července 2024 10:10

Michaela Vlčková

Vnučka Livie a Václava Klausových se pyšní titulem inženýrka. Oznámila také zásnuby

Vnučka bývalého prezidenta Václava Klause se na sociální síti Instagram pochlubila hned dvěma skvělými novinkami. Jednou z nich je, že Kateřina Klausová se stala inženýrkou a disponuje titulem Master of Science. Další radostnou novinkou jsou zásnuby s mladým sportovcem.

Dcera Václava Klause mladšího je teď inženýrkou. Kateřině Klausové se podařilo úspěšně vystudovat obor biotechnologie léčiv, díky čemuž se teď může pyšnit titulem Master of Science.

Čtěte také: Petr Kotvald v manželství oslavil 40 let. Dcera je zpěvačka, syn se léčil na psychiatrii

Půvabná vnučka Václava a Livie Klausových se kvůli studiu nemohla naplno věnovat házené, kterou miluje. Díky tomuto sportu však poznala lásku svého života.

Nejenže se na sociálních sítích partner chlubí, že jeho láska je teď inženýrkou, Tomáš Piroch oznámil, že se budou brát. „Dámy a pánové, inženýrka Master of Science a taky moje žena,“ napsal v příspěvku na platformě Instagram známý sportovec, který sklízí úspěchy s polským týmem Wisła Płock.

Nedlouho poté pak radostnou novinku na svém profilu potvrdila také Kateřina s tím, že řekla ano a nyní ji čeká plánování veselky.

Dominika Branišová v Karlových Varech promluvila o svatbě: Jen já, ženich a pláž:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.