Vojta Kotek je lamač dívčích kostí. Spoustu lidí jsem zrakvil, potvrzuje

Po čem lidi touží podle filmů - Máme rádi Česko 14 (2)

Díky další sondě do hloubky znalostí o Česku v řadách slavných vyšlo v oblíbené show najevo, po čem lidé skutečně touží. Trendy v záplavě přání „co musím mít" značně ovlivnil také jeden z kapitánů – Vojta Kotek. Co všichni chtěli umět jako populární herec, moderátor a režisér? Exkluzivní ukázka napoví.

Jednou ze soutěžících v týmu kapitána Kotka bude Nikola Buranská, modelka a také dívka, která si údajně kvůli Vojtěchovi Kotkovi, který prošel neuvěřitelnou proměnou, pořídila i snowboard. Tato informace neunikne moderátorovi Liborovi Boučkovi a hned se pídí po pravdě. Jde o další vtípek, nebo má herec takový vliv?

„Ty sis Nikolo kvůli němu pořídila snowboard?“ přeptá se Libor. „Je to tak. Když běžel film Showboarďáci. Tenkrát jsme ho milovali úplně všichni… Vojta mě tak nějak na to přivedl,“ potvrzuje v show Máme rádi Česko modelka, která tehdy nespoutanému teenagerovi Kotkovi coby Rendymu fandila ještě jako nevinná dívenka ze školní lavice.

Čtěte také, co režisér Snowboarďáků Karel Janák říká o ideální princezně: Neměla by být puťka a čekat na prince

Od snowboardu k zámku. Sny se prodražují

„Spoustu lidí jsem zrakvil,“ přitakává Kotek, jemuž ostatně natáčení Snowboarďáků vyneslo také zranění a otřes mozku. „Je pravda, že tehdy to bylo trochu levnější,“ zamyslí se dál Vojta Kotek a přidá vysvětlení, jak to myslí.

„Teď když jsem hrál ve filmu Vlastníci a lidi si kvůli mě chtějí pořizovat byty, tak jim to víc vleze do kapsy,“ míní Kotek a Jakub Prachař  téma rozvine. „Nemluvím o Marii Terezii. Lidi teď zase chtějí stavět zámky,“ konstatuje Prachař a legrácky končí, Libor pokládá první soutěžní otázku. Jak tohle kolo dopadne, se podívejte v dalším dílu Máme rádi Česko v pátek ve 20:15 na Primě. Dále účinkují moderátor Jan Kovařík, herec Radovan Klučka, zpěvačka a rapperka Annabelle, herec a moderátor Aleš Zbořil a herec Lukáš Příkazký známý například jako Lukyn ze seriálu Agrometal.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.