Zpěvák Voxel žije na samotě a míchá parfémy: Baví mě vůně, ještě více smrady, říká

Voxel v Show Jana Krause

Pop-folkový zpěvák a písničkář Václav Lebeda (31), jenž vystupuje pod uměleckým jménem Voxel, žije společně s rodinou na úplné samotě. Nejen, že tam není obchod, ale problémy mají i se signálem. To, jak se mu tam žije, i jakému povolání se věnuje kromě hudby, nyní prozradil v oblíbené talkshow Jana Krause.

Václav Lebeda se před časem netajil tím, že s manželkou vyznávají polyamorii, která se vyznačuje tím, že osoba žije v několika milostných vztazích najednou. S třetím dítětem se ale vše změnilo a Voxel nyní žije zcela jiný život.

Čtěte také: Zpěvák Voxel zaskočil fanoušky, dal se na polyamorii. Je to neskutečná jízda, říká

Parfémy jsou jeho vášní

Svůj klid pětičlenná rodina našla na samotě nedaleko Pradědu v Hrubém Jeseníku. „Signál tam není, obchod tam není, hospoda tam není, kostel tam není…Žije tam ještě jedna stará paní a pak na druhém konci ještě jedna rodina. Máme to k nim asi dva kilometry. A to je všechno,“ vysvětlil oblíbený zpěvák.

Kromě hudby se již nějakou dobu profesionálně věnuje také parfumérství. „Jednou k nám přišla kamarádka mojí ženy, která dělá aromaterapii, masáže a takové ty vonné olejíčky, a dovezla si s sebou to, čemu se říká parfumérské varhany. Měla tam třeba dvě stě lahviček,“ zavzpomínal.

Kromě Voxela se v talkshow představila také Lucie Výborná.

„Já jsem si to vzal bokem a postupně jsem si tam čichal, tady jasmín, cedr a tak dále. A tak jsem se do toho zamiloval! Moje žena to naštěstí poznala a zaplatila mi první workshop. Tak jsem se do toho pomalu dostával hlouběji a hlouběji, takže teď už je to moje druhá práce,“ objasnil s nadšením v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat vždy ve středu ve 21:40 na Primě.

Komponuje na objednávku nejen parfémy, ale i vůně do svíček a aviváží. „Mně strašně baví vůně, ale ještě víc mě baví smrady,“ řekl poněkud překvapivě, ale vzápětí vysvětlil, že vždy záleží na tom, jak se co namíchá. „Práce parfuméra je o tom, že smíchá třeba dvacet různých látek, aby vytvořil iluzi nějaké vůně,“ podotkl s tím, že nelze přímo získat například vůni lesních jahod, protože z nich nelze udělat olej, ale je možné se pokusit ji napodobit.

Podívejte se, co v talkshow prozradila moderátorka Lucie Výborná:

Sdílejte článek
Štítky rodina rozhovor vůně Show Jana Krause polyamorie Václav Lebeda TV Prima parfém Hrubý Jeseník talk show Praděd

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.