Vraždí se v Brightonu, Midsomeru i v Itálii. Jaké novinky uvede Prima KRIMI na podzim?

Podzimní sezóna na Primě

V novinkách se kanál Prima KRIMI zaměří na případy v britském Brightonu, do jejichž vyšetřování se pustí detektiv Grace, i v italském Janově, kde bude případům šéfovat inspektorka Petra. Z oblíbených stálic nebudou chybět Vraždy v Midsomeru a na obrazvky se vrátí i oblíbený Castle na zabití.

Kombinace oblíbených stálic a prémiových zahraničních sérií stojí za úspěchem kanálu Prima KRIMI už pět let. Nejinak tomu bude letos na podzim. Na co všechno se můžete těšit?

Detektiv Roy Grace

Tvůrci seriálu Detektiv Endeavour přichází se vzrušující novinkou. Podle napínavé knižní série krimi bestsellerů spisovatele Petera Jamese vznikl stejně strhující seriál o houževnatém a těžce pracujícím policistovi, který své profesi zasvětil celý život. Detektiv superintendant Roy Grace je na dně a jeho dříve zářná kariéra padá strmě dolů. Zvládne s tím ještě něco udělat?

Inspektorka Petra

Vzrušující nový detektivní seriál Temný Janov vznikl podle zajímavé a úspěšné řady knižních bestsellerů spisovatelky Alicii Giménez-Bartlettové. Inspektorka Petra Delicato pracuje na oddělení vražd v Janově. Nonkonformní samotářka byla po delším období převelena z archivu zpátky do aktivní služby. Jejím novým parťákem se stal inspektor Antonio Monte – ostřílený a zkušený cynik ve středním věku už má za sebou dlouhá léta práce u policie a myslí si, že zažil úplně všechno, takže ho nic nemůže překvapit. Možná až na Petru.

Staromódní vdovec z Benátek je na první pohled úplně jiný než sebevědomá, dvakrát rozvedená vdova z Říma. Přesto ti dva musí vytvořit dobře sehraný tým a poradit si s vyšetřováním složitých a hluboce znepokojivých případů, které je zavedou do vždy jiného, ale pokaždé velice temného kriminálního podsvětí. Ale když se jim podaří překonat vzájemné rozdíly v tom, jakou mají povahu a jaké používají metody, Petra a Antonio zjistí, že se k sobě dokonale hodí. Nejen že jsou vynikající dvojicí zvláštně sehraných kriminálních vyšetřovatelů, ale navíc to mezi nimi vzácně jiskří.

Osmidílný italský seriál Temný Janov uvádí Prima KRIMI od soboty 7. října.

Castle na zabití

Richard Castle je slavný spisovatel detektivních bestsellerů. Má zástupy fanoušků, patnáctiletou dceru tak zodpovědnou, že vychovává spíš ona jeho, matku svéráznou herečku a spoustu peněz.

Jeho jediným problémem je, že už měl dávno odevzdat rukopis nového románu a jeho bývalá žena a zároveň vydavatelka mu šlape na krk. A inspirace? Došla. Pomůže mu spojit se s inspektorkou Kate Beckettovou? A zvládne ona pracovat s ním, i když je Castle na zabití?

Čtěte také: 3 věci, které Kate Beckettové z Castla změnily život

Sdílejte článek
Štítky Endeavour Řím Petra krimi Janov Prima Krimi Podzimní program Brighton Castle na zabití Peter James Richard Castle Kate Beckett

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.