Všichni nejlepší Češi mají něco ze Slovenska, říká zpěvačka Jana Kirschner

Jana Kirschner v Show Jana Krause

Slovenská zpěvačka Jana Kirschner žije spolu se svým partnerem ve Velké Británii. Jak vnímá místní život a co prozradila o své rodině a práci?

Slovenka Jana Kirschner žije už delší dobu v zahraničí. „Všichni nejlepší Češi mají něco ze Slovenska, buď babičku nebo dědečka,“ prohlásila zpěvačka hned v úvodu pořadu Show Jana Krause. Také si posteskla, že život v Londýně jde z kopce. „Protože odešlo strašně moc Slováků a Čechů, a také Poláků. Zkrátka kvůli brexitu odešlo už strašně moc lidí. A já si myslím, že je to pro Británii zásadní chyba,“ vysvětlila svůj pohled Kirschner.

Mohlo by vás zajímat: Nejkrásnější páry Česko-Slovenského plesu. Zářila Verešová, Rosická i Vémola

Ona sama žije s britským muzikantem a producentem Eddiem Stevensem, se kterým má dvě dcery. „Tam je hned několik problémů,“ řekla se smíchem Jana. „O půlnoci zpívá hymnu a loučí se s králem, teď už to teda trochu šidí, on byl spíš fixovaný na královnu. Teď už navíc usne už před hymnou. A já také nezpívám, protože jsem v devět v posteli,“ popsala jejich rodinný režim rodačka ze slovenského města Martin. Na svého manžela prozradila i to, že se učí slovensky. „Už několik let se tajně učí. My totiž máme s dcerami slovenštinu jako tajný jazyk, kterým pomlouváme toho tatínka,“ dodala Jana s tím, že význam některých nadávek už vytušil.

S partnerem spolu i pracují

„Je to komplikované, protože my spolu vlastně ještě i tvoříme. A tím, že spolu pracujeme, je to těžké. Já jsem teď nahrávala nové album, které se jmenuje Obyčajnosti a které vyjde 20. března. Ale my jsme to nahrávali tak, že jsem ráno hodila děti do školy, potom jsem si sedla na kolo a jela do studia. Tam jsem navařila pro kapelu kávu, donesla jsem jim ji, nacvičili jsme písničku, já jsem byla spokojená. Ve dvě čtyřicet pět jsem sedla na kolo a jela zpět k dětem, vyzvedla je, navařila večeři, a co se dělo od 2.45 do 10 večer, já vlastně nevím. Takže oni nahráli album a já, když jsem si to pak poslechla, jsem si říkala, a kde jsou ty písničky? Všechno je jinak. Já musím stále vyvažovat a být i matka,“ popsala, jak její muž nahrál album takřka bez její účasti.

Čtěte také: Dara Rolins zuří. Plastický chirurg ukázal, jak vypadá tvář zpěvačky před operací

Některé skladby dokonce prý přetvoří do úplně jiné podoby. „On někdy nahraje písničky tak, že já je pak nepoznám,“ posteskla si sympatická brunetka. Svému hostiteli, který se ji pokusil přesvědčit, aby se na to celé dívala z pozitivního úhlu, pak prozradila, že její muž se jmenuje křestním jménem Edmund podle novozélandského horolezce Edmunda Hillaryho (který jako první vystoupil na horu Mount Everest). Ten byl prý osobním přítelem jeho babičky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.