Astročlánky

15. července 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 15. července 2024: Nebojte se kritiky a jednejte

Štěstí přeje odvážným a připraveným. Následující dny se ponesou v duchu cestování a objevování nových aktivit. Nebojte se cesty vzduchem, poletíte za dobrodružstvím. Skvělé cestování a dobří lidé velmi významně ovlivní váš další život. Co dál andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Rytíř mečů

S Rytířem mečů zvládnete tyto dny lehce a hravě. Rytíř vám na svém bílém koni přináší důležitá poselství o klidu, míru a láskyplné komunikaci. Pokud takového člověka potkáte na svých cestách, okouzlí vás lehkostí, vtipem, krásou a velkým sebevědomím, které může působit jako pýcha. Když ho však poznáte blíže, zjistíte, že váš život rozjasní a obohatí o skvělé zážitky.

Nedovolte, aby vládla hlava vašemu srdci

Události, které se chystají, nabírají rychlost. Je velmi důležité, abyste v jakékoliv situaci zachovali klid a chladnou hlavu. Nedovolte, aby vás ovládly pochybnosti a strach. Ať rozum následuje vaše srdce, pak dospějete k důležitému poznání a uvědomění si, proč se vám jisté věci neustále opakují a vrací do života.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na červenec 2024: Býk bude chycený v pasti, Lva čeká velká láska

V pozici přítomnosti využijte zdravý selský rozum, důkladně zanalyzujte celou situaci a zamyslete se, s jakou energií se právě nyní ztotožňujete. Buďte citliví a upřímní nejen k sobě, ale také k ostatním. Jen tak dosáhnete skvělého výsledku.

Snažte se být nad věcí, nebojujte s ostatními

V pracovní oblasti se mohou objevit překážky, které však hravě zvládnete odstranit, pokud zůstanete věrni svému názoru a nenecháte se vmanipulovat do intrik a nekalých záměrů. Kolegové vás mohou nenápadně tlačit tam, kde nechcete být. Pokud jste přesvědčeni o své pravdě, nedovolte ostatním, aby s vámi manipulovali a bojovali. Chystáte se na pohovor? Dobře se připravte, máte šanci uspět a okouzlit svým názorem a znalostmi.

Než něco vyslovíte, počítejte do deseti

Bojovná nálada ve vás může vyvolávat rozporuplné pocity a emoce. Nebojujte a milujte. Jemně našlapujte zejména ve vztazích a lásce. Pokud vám bylo ubližováno, neoplácejte stejnou mincí. Vezměte si z dané situace ponaučení a nastavte ostatním jasné hranice. Vše se dá vyřešit s chladnou hlavou a klidem. Pokud to ještě neumíte, trénujte nanečisto. Veďte vnitřní dialogy, trénujte rozhovory nebo napište dopisy, které později vyhodíte. Všímejte si, jak vypadal dopis na začátku, možná byl plný hořkosti a výčitek. Časem pochopíte, že jste si daný problém způsobili sami a s lehkostí i odvahou vyřešíte nejen své bolavé srdce, ale také vztahy.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Červenec podle výkladu karet:

Sdílejte článek
Štítky cestování výklad karet tarotové karty Andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 8. 2024

Berani, cítíte se nerozhodní, pokud jde o romantickou situaci. Možná si budete klást otázky, jak postupovat. Nenechte se zahltit všemi možnostmi. Dělejte věci postupně. Čím víc budete číst v každém malém gestu, tím víc se budete vytáčet. Neběhejte v kruhu. Postavte se problémům čelem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.