Astročlánky

15. dubna 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 15. dubna 2024: Otevřete se lásce a hojnosti

Přichází báječné období, proto je vhodné věnovat se různým uměleckým projektům. Ve skvělé kondici je také duševní zdraví a emoční síla. Energie jsou vedeny jemnou ženskou silou a harmonií. Udělejte si čas na svou maminku, babičku nebo starší ženu, která zůstala sama bez rodiny. Co ještě pro tento týden andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Císařovna

Tento týden vás obklopuje síla a stabilita, kterou přináší Císařovna. Její energie je jako pevná opora v bouřlivém moři života. Můžete se spolehnout na svou vlastní sílu a moudrost, abyste řídili své cesty s jistotou a odhodláním. Císařovna vás povzbuzuje, abyste přijali svou autoritu a zodpovědnost za své rozhodnutí. Buďte oporou pro ty kolem sebe a inspirujte je.

V oblasti lásky a vztahů jemně naznačuje možnost sňatku či těhotenství. Pokud právě nyní vstupujete do nového svazku, hvězdy vám přejí a láska bude vzkvétat. Stejně tak jsou požehnáni darem lásky ti, kteří mají milenecký vztah nebo krásné přátelství. Období plné vášně, citů, lásky a smyslnosti právě přichází.

Čtěte také: Znamení, která milují zvířata: Domácí mazlíčky musí mít Berani i Ryby

Císařovna je ochránkyní, matkou a tvůrkyní. Je čas použít vaše vůdčí schopnosti a nalézt rovnováhu mezi tvrdostí a laskavostí. Na fyzické i mentální úrovni probíhá proces uzdravování. Máte velkou příležitost uzdravit své tělo i mysl, pokud změníte svůj postoj k životu a sami k sobě. Propojení celostní medicíny s duchovním cvičením vás posune k uzdravení a ke štěstí.

V pracovní oblasti se daří především těm, kteří podnikají nebo hledají místo nové. Tvůrčí práce je plná inspirace a nápady přináší mnoho úspěchů i finančního zisku. Buďte oporou pro ostatní a připomeňte si, že moudrost spojená s láskou přináší nejlepší výsledky. Buďte pevní a vytrvalí, ale zároveň buďte i vnímaví k potřebám druhých.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.